Търси

РАЙНА БУШАРСКА - РЕНИ ЕТЕИК: 819365615, гр. Кюстендил, Кюстендил

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 13.07.2017 г.
Последна промяна
13.07.2017 г.Виж история
Фирма/Наименование
РАЙНА БУШАРСКА - РЕНИ ЕТ
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Кюстендил, община Кюстендил, гр. Кюстендил, ул. "Константинова баня", №6
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупка на ценни книги с цел продажба, производство на стоки, в т.ч. спиртни напитки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и търговско посредничество, валутни сделки по наредба 2 на бнб от 1991 г., превозни, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, електротехнически, бръснаро-фризьорски услуги, сделки с интелектуална собственост, производство на видео и звукозаписи, покупка, строеж, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, внос, износ, реекспорт на стоки от предмета на фирмата.
Физическо лице - търговец
райна георгиева бушарска

Резюме

Фирма РАЙНА БУШАРСКА - РЕНИ ЕТ () с ЕИК/ПИК 819365615 е основана на 1993 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Кюстендил, община Кюстендил, гр. Кюстендил, ул. "Константинова баня", №6. РАЙНА БУШАРСКА - РЕНИ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 27.01.2009 г. - Регистрация на фирма

  Име на фирма
  РАЙНА БУШАРСКА - РЕНИ
  Предмет на дейност
  Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупка на ценни книги с цел продажба, производство на стоки, в т.ч. спиртни напитки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и търговско посредничество, валутни сделки по Наредба 2 на БНБ от 1991 г., превозни, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, електротехнически, бръснаро-фризьорски услуги, сделки с интелектуална собственост, производство на видео и звукозаписи, покупка, строеж, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, внос, износ, реекспорт на стоки от предмета на фирмата.
  Основана
  1993
  Седалище и адрес на управление
  област Кюстендил, община Кюстендил, гр. Кюстендил, ул. "Константинова баня", №6
  Физическо лице - търговец
  райна георгиева бушарска
 2. 13.07.2017 г.

  Статус
  Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.