Търси

ИВАН ГОШЕВ-СЕЛЕКТ ЕТЕИК: 819001309, гр. Кюстендил, Кюстендил

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 25.09.2018 г.
Последна промяна
25.09.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИВАН ГОШЕВ-СЕЛЕКТ ЕТ
Изписване на чужд език
ET IVAN GOSHEV-SELEKT
Дата на регистрация
1992
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Кюстендил, община Кюстендил, гр. Кюстендил, ул.СТАРА ПЛАНИНА, №14
Предмет на дейност
търговия на едро и дребно със селскостопанска продукция, хранителни, нехранителни и промишлени стоки /без забранените от закона дейности/. външнотърговска дейност-внос-износ, бартерни сделки, реекспорт, комисионна и консигнационна търговия /без забранените от закона дейности/. консултантска, информационна и рекламна дейност. инженерингова, инвестиционна и лизингова дейност. търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица. организиране извършването на транспортна дейност в страната и чужбина. производство и търговия на едро и дребно с битова, електро и електронна техника, телекомукационна техника и стоки за бита /без забранените от закона дейности/. организиране извършването на сервизни услуги по отношение на аудио и видео апаратура, микропроцесорни и компютърни системи, електронни и телекомукационни апаратури, медицинска и битова техника /без забранените от закона дейности/. производство и търговия на едро и дребно със сладкарски изделия и безалкохолни напитки.
Физическо лице - търговец
иван василев гошев

Резюме

Фирма ИВАН ГОШЕВ-СЕЛЕКТ ЕТ (ET IVAN GOSHEV-SELEKT) с ЕИК/ПИК 819001309 е основана на 1992 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Кюстендил, община Кюстендил, гр. Кюстендил, ул.СТАРА ПЛАНИНА, №14. ИВАН ГОШЕВ-СЕЛЕКТ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 1.02.2011 г. - Регистрация на фирма

  Име на фирма
  ИВАН ГОШЕВ-СЕЛЕКТ
  Основана
  1992
  Изписване на чужд език
  ET IVAN GOSHEV-SELEKT
  Предмет на дейност
  Търговия на едро и дребно със селскостопанска продукция, хранителни, нехранителни и промишлени стоки /без забранените от закона дейности/. Външнотърговска дейност-внос-износ, бартерни сделки, реекспорт, комисионна и консигнационна търговия /без забранените от закона дейности/. Консултантска, информационна и рекламна дейност. Инженерингова, инвестиционна и лизингова дейност. Търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица. Организиране извършването на транспортна дейност в страната и чужбина. Производство и търговия на едро и дребно с битова, електро и електронна техника, телекомукационна техника и стоки за бита /без забранените от закона дейности/. Организиране извършването на сервизни услуги по отношение на аудио и видео апаратура, микропроцесорни и компютърни системи, електронни и телекомукационни апаратури, медицинска и битова техника /без забранените от закона дейности/. Производство и търговия на едро и дребно със сладкарски изделия и безалкохолни напитки.
  Седалище и адрес на управление
  област Кюстендил, община Кюстендил, гр. Кюстендил, ул.СТАРА ПЛАНИНА, №14
  Физическо лице - търговец
  иван василев гошев
 2. 25.09.2018 г.

  Статус
  Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
819359128ТЕРМО КОНТРОЛ ЕООД

гр. Кюстендил, Кюстендил

иван василев гошев

Едноличен собственик на капитала

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.