Търси

РОДЕВА-КОМЕРС - СТЕФКА ДИМИТРОВА ЕТЕИК: 818004989, гр. Кърджали, Кърджали

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
15.09.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
РОДЕВА-КОМЕРС - СТЕФКА ДИМИТРОВА ЕТ
Изписване на чужд език
RODEVA KOMERS - STEFKA DIMITROVA
Дата на регистрация
1991
Регистрация по ЗДДС

BG818004989 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Кърджали, община Кърджали, гр. Кърджали, кв. ВЕСЕЛЧАНЕ, блок 9, апартамент 1
Предмет на дейност
производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция - растителна и животинска, мед и пчелни продукти, посадъчен материал, цветя, гъби, диворастящи билки и плодове, производство и реализация на безалкохолни напитки, сокове, продажба на алкохолни напитки, пиво, разкриване и експлоатация на търговски обекти и заведения за обществено хранене, ресторантьорство и хотелиерство, търговска дейност в страната и чужбина, организиране на екскурзии в страната и в чужбина и туристическа дейност, проектиране и извършване на строителство на сгради на фирми и граждани в страната и чужбина, вътрешно и външно обзавеждане на сгради на граждани в страната и на фирми, посредническа дейност, рекламна дейност, комисионна търговия, автосервизни услуги, таксиметрови, транспортни услуги в страната и чужбина, производство и реализация на шивашки изделия, плетива, бродерии.
Физическо лице - търговец
стефка николова димитрова

Резюме

Фирма РОДЕВА-КОМЕРС - СТЕФКА ДИМИТРОВА ЕТ (RODEVA KOMERS - STEFKA DIMITROVA) с ЕИК/ПИК 818004989 е основана на 1991 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Кърджали, община Кърджали, гр. Кърджали, кв. ВЕСЕЛЧАНЕ, блок 9, апартамент 1. РОДЕВА-КОМЕРС - СТЕФКА ДИМИТРОВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG818004989 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 26.01.2003 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG818004989
 2. 27.01.2003 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG818004989
 3. 15.09.2010 г.

  Име на фирма
  РОДЕВА-КОМЕРС - СТЕФКА ДИМИТРОВА
  Основана
  1991
  Седалище и адрес на управление
  област Кърджали, община Кърджали, гр. Кърджали, кв. ВЕСЕЛЧАНЕ, блок 9, апартамент 1
  Изписване на чужд език
  RODEVA KOMERS - STEFKA DIMITROVA
  Предмет на дейност
  Производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция - растителна и животинска, мед и пчелни продукти, посадъчен материал, цветя, гъби, диворастящи билки и плодове, производство и реализация на безалкохолни напитки, сокове, продажба на алкохолни напитки, пиво, разкриване и експлоатация на търговски обекти и заведения за обществено хранене, ресторантьорство и хотелиерство, търговска дейност в страната и чужбина, организиране на екскурзии в страната и в чужбина и туристическа дейност, проектиране и извършване на строителство на сгради на фирми и граждани в страната и чужбина, вътрешно и външно обзавеждане на сгради на граждани в страната и на фирми, посредническа дейност, рекламна дейност, комисионна търговия, автосервизни услуги, таксиметрови, транспортни услуги в страната и чужбина, производство и реализация на шивашки изделия, плетива, бродерии.
  Физическо лице - търговец
  стефка николова димитрова

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.