Firms.bg
Търси

БУРГАЗЛИЯТА - БИСТРА ТОНЕВА ЕТЕИК: 817074073, гр. Габрово, Габрово

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
31.08.2020 г.Виж история
Фирма/Наименование
БУРГАЗЛИЯТА - БИСТРА ТОНЕВА ЕТ
Дата на регистрация
1995
Регистрация по ЗДДС

BG817074073 ( )

Седалище и адрес на управление
област Габрово, община Габрово, гр. Габрово, ул. НИКОЛА БАЛКАНЕЦА, №20, вход а, етаж 2, апартамент 4
Предмет на дейност
вътрешна и външнотърговска дейност на едро и дребно с разрешени от закона стоки в първоначален, преработен или обработен вид. проектиране, производство, инженеринг, сервиз и търговия на електронна техника, сигнално охранителни системи и други. рекламно-информационна и издателска дейности (без книгопечат), програмна. услуги и ремонт на битова техника, електрически инсталации. дърводелски, шивашки, транспортни, фотографски, копирни, компютърни, машинописни и други услуги. посредническа, спедиторска, комисионна, представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина. бартерни сделки. развлекателни, компютърни и други игри (без хазарт и след надлежно разрешение). търговия на едро и дребно с безалкохолни напитки, алкохол (на дребно). продажба на тютюневи изделия. вътрешен и международен туризъм. продажба на лекарствени средства (след надлежно разрешение). хотелиерство, ресторантьорство. производство и пласмент на хлебни, сладкарски изделия. строителство и търговия с недвижими имоти. преводи на чужди езици и други дейности, незабранени от тз за ет.
Физическо лице - търговец
бистра димитрова тонева

Резюме

Фирма БУРГАЗЛИЯТА - БИСТРА ТОНЕВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 817074073 е основана на 1995 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Габрово, община Габрово, гр. Габрово, ул. НИКОЛА БАЛКАНЕЦА, №20, вход а, етаж 2, апартамент 4. БУРГАЗЛИЯТА - БИСТРА ТОНЕВА ЕТ е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

 1. 13.04.2010 г.

  Регистрация на фирмата
  БУРГАЗЛИЯТА - БИСТРА ТОНЕВА
 2. 14.04.2010 г.

  ДДС
  Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG817074073
 3. 18.08.2010 г.

  Фирма
  БУРГАЗЛИЯТА - БИСТРА ТОНЕВА
  Основана
  1995
  Седалище и адрес на управление
  област Габрово, община Габрово, гр. Габрово, ул. НИКОЛА БАЛКАНЕЦА, №20, вход а, етаж 2, апартамент 4
  Предмет на дейност
  ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ НА ЕДРО И ДРЕБНО С РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА СТОКИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД. ПРОЕКТИРАНЕ, ПРОИЗВОДСТВО, ИНЖЕНЕРИНГ, СЕРВИЗ И ТЪРГОВИЯ НА ЕЛЕКТРОННА ТЕХНИКА, СИГНАЛНО ОХРАНИТЕЛНИ СИСТЕМИ И ДРУГИ. РЕКЛАМНО-ИНФОРМАЦИОННА И ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТИ (БЕЗ КНИГОПЕЧАТ), ПРОГРАМНА. УСЛУГИ И РЕМОНТ НА БИТОВА ТЕХНИКА, ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ. ДЪРВОДЕЛСКИ, ШИВАШКИ, ТРАНСПОРТНИ, ФОТОГРАФСКИ, КОПИРНИ, КОМПЮТЪРНИ, МАШИНОПИСНИ И ДРУГИ УСЛУГИ. ПОСРЕДНИЧЕСКА, СПЕДИТОРСКА, КОМИСИОННА, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. БАРТЕРНИ СДЕЛКИ. РАЗВЛЕКАТЕЛНИ, КОМПЮТЪРНИ И ДРУГИ ИГРИ (БЕЗ ХАЗАРТ И СЛЕД НАДЛЕЖНО РАЗРЕШЕНИЕ). ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, АЛКОХОЛ (НА ДРЕБНО). ПРОДАЖБА НА ТЮТЮНЕВИ ИЗДЕЛИЯ. ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ. ПРОДАЖБА НА ЛЕКАРСТВЕНИ СРЕДСТВА (СЛЕД НАДЛЕЖНО РАЗРЕШЕНИЕ). ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО. ПРОИЗВОДСТВО И ПЛАСМЕНТ НА ХЛЕБНИ, СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ. СТРОИТЕЛСТВО И ТЪРГОВИЯ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. ПРЕВОДИ НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ТЗ ЗА ЕТ.
  Физическо лице - търговец
  бистра димитрова тонева
 4. 30.08.2020 г.

  ДДС
  Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG817074073
 5. 31.08.2020 г.

  ДДС
  Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG817074073

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.