Firms.bg
Търси

ДИМОНА - ДОНИКА ЦОНЕВА ЕТЕИК: 817070331, гр. Дряново, Дряново

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
19.12.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ДИМОНА - ДОНИКА ЦОНЕВА ЕТ
Дата на регистрация
1994
Регистрация по ЗДДС

BG817070331 ( )

Седалище и адрес на управление
област Габрово, община Дряново, гр. Дряново, ул. ПОП ХАРИТОН, №3
Предмет на дейност
производство и търговия с разрешена селскостопанска продукция от растителен и животински произход в страната и чужбина. търговия и бартерни сделки сьс стоки от промишлено-производствен и битов характер в страната и чужбина. търговия на едро и дребно. внос и износ. посредническа и дистрибуторска дейност. валутни сделки /след надлежно разрешение/. рекламна /без книгипечат/ и туристическа дейност в страната и чужбина. поддържане на складове и хранилища, магазини и кантори в страната и чужбина. транспортиране, складиране, манипулиране, разфасоване, пакетиране и др. на различни видове стоки. хотелиерство, ресторантьорство, кафетерия, закуски и търговия с алкохолни /на дребно/ и безалкохолни напитки в страната и чужбина. оказионна и антикварна дейност. търговия с печатни произведения разрешени от действуващите нормативни актове. шивачество, плетачество, тъкачество - производство и търговия с текстилни произведения в страната и чужбина. билкарство и пчеларство - търговия с пчелни продукти. строителство и дърводелство - вътрешен и външен дизайн. транспортна, автосервизна и товаро-разтоварна дейност сьс собствени и наети транспортни средства в страната и чужбина.
Физическо лице - търговец
доника к.

Резюме

Фирма ДИМОНА - ДОНИКА ЦОНЕВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 817070331 е основана на 1994 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Габрово, община Дряново, гр. Дряново, ул. ПОП ХАРИТОН, №3. ДИМОНА - ДОНИКА ЦОНЕВА ЕТ е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 19.03.1995 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG817070331
  2. 20.03.1995 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG817070331
  3. 28.10.2008 г.

    Основана
    1994
    Седалище и адрес на управление
    област Габрово, община Дряново, гр. Дряново, ул. ПОП ХАРИТОН, №3
    Предмет на дейност
    ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBИЯ C PAЗPEШEHA CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ OT PACTИTEЛEH И ЖИBOTИHCKИ ПPOИЗXOД B CTPAHATA И ЧУЖБИHA. TЪPГOBИЯ И БAPTEPHИ CДEЛKИ CЬC CTOKИ OT ПPOMИШЛEHO-ПPOИЗBOДCTBEH И БИTOB XAPAKTEP B CTPAHATA И ЧУЖБИHA. TЪPГOBИЯ HA EДPO И ДPEБHO. BHOC И ИЗHOC. ПOCPEДHИЧECKA И ДИCTPИБУTOPCKA ДEЙHOCT. BAЛУTHИ CДEЛKИ /CЛEД HAДЛEЖHO PAЗPEШEHИE/. PEKЛAMHA /БEЗ KHИГИПEЧAT/ И TУPИCTИЧECKA ДEЙHOCT B CTPAHATA И ЧУЖБИHA. ПOДДЪPЖAHE HA CKЛAДOBE И XPAHИЛИЩA, MAГAЗИHИ И KAHTOPИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA. TPAHCПOPTИPAHE, CKЛAДИPAHE, MAHИПУЛИPAHE, PAЗФACOBAHE, ПAKETИPAHE И ДP. HA PAЗЛИЧHИ BИДOBE CTOKИ. XOTEЛИEPCTBO, PECTOPAHTЬOPCTBO, KAФETEPИЯ, ЗAKУCKИ И TЪPГOBИЯ C AЛKOXOЛHИ /HA ДPEБHO/ И БEЗAЛKOXOЛHИ HAПИTKИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA. OKAЗИOHHA И AHTИKBAPHA ДEЙHOCT. TЪPГOBИЯ C ПEЧATHИ ПPOИЗBEДEHИЯ PAЗPEШEHИ OT ДEЙCTBУBAЩИTE HOPMATИBHИ AKTOBE. ШИBAЧECTBO, ПЛETAЧECTBO, TЪKAЧECTBO - ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBИЯ C TEKCTИЛHИ ПPOИЗBEДEHИЯ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA. БИЛKAPCTBO И ПЧEЛAPCTBO - TЪPГOBИЯ C ПЧEЛHИ ПPOДУKTИ. CTPOИTEЛCTBO И ДЪPBOДEЛCTBO - BЪTPEШEH И BЪHШEH ДИЗAЙH. TPAHCПOPTHA, ABTOCEPBИЗHA И TOBAPO-PAЗTOBAPHA ДEЙHOCT CЬC COБCTBEHИ И HAETИ TPAHCПOPTHИ CPEДCTBA B CTPAHATA И ЧУЖБИHA.
    Физическо лице - търговец
    доника к.
    Име на фирма
    ДИМОНА - ДОНИКА ЦОНЕВА
  4. 19.12.2023 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG817070331

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
107051450ДИ-ТИ-КА ЕООД

гр. Дряново, Дряново

доника к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
200978580ДОНИ СТАЙЛ ЕООД

гр. Дряново, Дряново

доника к.

Управители

Виж още
203806785ИМИДЖ - Д ЕООД

гр. Дряново, Дряново

доника к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.