Firms.bg
Търси

М & М - МОМЧИЛ МАРКОВ ЕТЕИК: 817049497, гр. Габрово, Габрово

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
28.02.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
М & М - МОМЧИЛ МАРКОВ ЕТ
Изписване на чужд език
M & M - MOMCHIL MARKOV
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС

BG817049497 ( )

Седалище и адрес на управление
област Габрово, община Габрово, гр. Габрово, ул. СТРЪМНИНА, №13
Предмет на дейност
производство, покупка, посредничество и продажба в страната и чужбина на разрешена селскостопанска продукция, домашни животни и произведенията свързани с тях. рекламна дейност /без книгопечат/, информационна и лизингова дейност. икономически и инженерно - тихнически услуги. организиране на спортно - оздравителна дейност, ревю - спектакли, бизнес срещи, конкурси, концерти, шоу - спектакли и изложения на произведения на изкуството и други. туристическа и транспортна дейност в страната и чужбина. ресторантьорство, хотелиерство, експлоатация и управление на кафетерии, заведения за обществено хранене, производство на закуски. производство и продажба на дамско, детско, мъжко и бутик облекло. ръчно и машинно плетиво. външнотърговска дейност - импорт, експорт, реекспорт с обвързани сделки. производство, търговия, посредничество и продажба на непромишлени, промишлени и хранителни стоки. внос и износ на други видове незабранени от закона стоки и дейности.
Физическо лице - търговец
момчил петров марков

Резюме

Фирма М & М - МОМЧИЛ МАРКОВ ЕТ (M & M - MOMCHIL MARKOV) с ЕИК/ПИК 817049497 е основана на 1993 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Габрово, община Габрово, гр. Габрово, ул. СТРЪМНИНА, №13. М & М - МОМЧИЛ МАРКОВ ЕТ е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

 1. 25.06.2001 г.

  Регистрация на фирмата
  М & М - МОМЧИЛ МАРКОВ
 2. 26.06.2001 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG817049497
 3. 20.07.2008 г.

  Основана
  1993
  Физическо лице - търговец
  момчил петров марков
  Фирма
  М & М - МОМЧИЛ МАРКОВ
  Изписване на чужд език
  M & M - MOMCHIL MARKOV
  Седалище и адрес на управление
  област Габрово, община Габрово, гр. Габрово, ул. СТРЪМНИНА, №13
  Предмет на дейност
  ПРОИЗВОДСТВО, ПОКУПКА, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРОДАЖБА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА НА РАЗРЕШЕНА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ДОМАШНИ ЖИВОТНИ И ПРОИЗВЕДЕНИЯТА СВЪРЗАНИ С ТЯХ. РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ /БЕЗ КНИГОПЕЧАТ/, ИНФОРМАЦИОННА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ. ИКОНОМИЧЕСКИ И ИНЖЕНЕРНО - ТИХНИЧЕСКИ УСЛУГИ. ОРГАНИЗИРАНЕ НА СПОРТНО - ОЗДРАВИТЕЛНА ДЕЙНОСТ, РЕВЮ - СПЕКТАКЛИ, БИЗНЕС СРЕЩИ, КОНКУРСИ, КОНЦЕРТИ, ШОУ - СПЕКТАКЛИ И ИЗЛОЖЕНИЯ НА ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА ИЗКУСТВОТО И ДРУГИ. ТУРИСТИЧЕСКА И ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО, ЕКСПЛОАТАЦИЯ И УПРАВЛЕНИЕ НА КАФЕТЕРИИ, ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, ПРОИЗВОДСТВО НА ЗАКУСКИ. ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ДАМСКО, ДЕТСКО, МЪЖКО И БУТИК ОБЛЕКЛО. РЪЧНО И МАШИННО ПЛЕТИВО. ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ - ИМПОРТ, ЕКСПОРТ, РЕЕКСПОРТ С ОБВЪРЗАНИ СДЕЛКИ. ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРОДАЖБА НА НЕПРОМИШЛЕНИ, ПРОМИШЛЕНИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ. ВНОС И ИЗНОС НА ДРУГИ ВИДОВЕ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА СТОКИ И ДЕЙНОСТИ.
 4. 27.02.2022 г.

  ДДС
  Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG817049497
 5. 28.02.2022 г.

  ДДС
  Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG817049497

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: октомври 2023 г.