Firms.bg
Търси

МЛЕЧЕН ПУЛС 95 - ЦВЕТЕЛИНА ТОМОВА ЕТЕИК: 816107951, гр. Криводол, Криводол

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
18.03.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
МЛЕЧЕН ПУЛС 95 - ЦВЕТЕЛИНА ТОМОВА ЕТ
Дата на регистрация
1995
Регистрация по ЗДДС

BG816107951 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Враца, община Криводол, гр. Криводол, ул. ИВАЙЛО, №1
Предмет на дейност
изкупуване, производство, преработка и продажба на селскостопанска продукция от животински и растителен произход, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност и предоставянето на други услуги, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, видео и звукозаписи и други подобни дейности, издателска и печатарска дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външно - икономическа и външно - търговска дейност и всякаква друга дейност незабранена със закон.
Физическо лице - търговец
цветелина антонова томова

Резюме

Фирма МЛЕЧЕН ПУЛС 95 - ЦВЕТЕЛИНА ТОМОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 816107951 е основана на 1995 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Враца, община Криводол, гр. Криводол, ул. ИВАЙЛО, №1. МЛЕЧЕН ПУЛС 95 - ЦВЕТЕЛИНА ТОМОВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG816107951 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 15.01.2003 г.

  Регистрация на фирмата
  МЛЕЧЕН ПУЛС 95 - ЦВЕТЕЛИНА ТОМОВА
 2. 16.01.2003 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG816107951
 3. 18.03.2011 г.

  Фирма
  МЛЕЧЕН ПУЛС 95 - ЦВЕТЕЛИНА ТОМОВА
  Основана
  1995
  Седалище и адрес на управление
  област Враца, община Криводол, гр. Криводол, ул. ИВАЙЛО, №1
  Предмет на дейност
  ИЗКУПУВАНЕ, ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ ОТ ЖИВОТИНСКИ И РАСТИТЕЛЕН ПРОИЗХОД, ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ И ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ДРУГИ УСЛУГИ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО НА ФИЛМИ, ВИДЕО И ЗВУКОЗАПИСИ И ДРУГИ ПОДОБНИ ДЕЙНОСТИ, ИЗДАТЕЛСКА И ПЕЧАТАРСКА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ВЪНШНО - ИКОНОМИЧЕСКА И ВЪНШНО - ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
  Физическо лице - търговец
  цветелина антонова томова

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: октомври 2023 г.