Търси

АЛМА-ЕЛЕНКА МАДЖАРОВА - ГЕОРГИ МАДЖАРОВ ЕТЕИК: 812018681, гр. Айтос, Айтос

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
11.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
АЛМА-ЕЛЕНКА МАДЖАРОВА - ГЕОРГИ МАДЖАРОВ ЕТ
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС

BG812018681 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Бургас, община Айтос, гр. Айтос, ул. "ЦАР АСЕН", блок 6, вход Г, етаж 4, апартамент 8
Предмет на дейност
арендуване, наем и обработка на земеделски земи, производство на земеделски стоки с цел продажба; търговия със земеделски произведения в суров и преработен вид, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни; спедиционни и превозни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; външнотърговски сделки; лизинг, както и всяка друга незабранена от закона дейност.
Физическо лице - търговец
георги димитров маджаров

Резюме

Фирма АЛМА-ЕЛЕНКА МАДЖАРОВА - ГЕОРГИ МАДЖАРОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 812018681 е основана на 1993 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Бургас, община Айтос, гр. Айтос, ул. "ЦАР АСЕН", блок 6, вход Г, етаж 4, апартамент 8. АЛМА-ЕЛЕНКА МАДЖАРОВА - ГЕОРГИ МАДЖАРОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG812018681 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 31.10.2000 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG812018681
 2. 1.11.2000 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG812018681
 3. 21.12.2011 г.

  Име на фирма
  АЛМА-ЕЛЕНКА МАДЖАРОВА - ГЕОРГИ МАДЖАРОВ
  Седалище и адрес на управление
  област Бургас, община Айтос, гр. Айтос, ул. "ЦАР АСЕН", блок 6, вход Г, етаж 4, апартамент 8
  Основана
  1993
  Предмет на дейност
  ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, РЕЕКСПОРТ И РЕИМПОРТ, БАРТЕРНИ И КОМПЕНСАЦИОННИ СДЕЛКИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, КАФЕ-АПЕРИТИВИ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, ПОДРЪЖКА И ЗАРЕЖДАНЕ НА ГСМ НА МПС, СТРОИТЕЛСТВО И СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЕЛЕКТРОННИ, ЗАБАВНИ И РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ИГРИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОНЕРСТВО.
  Физическо лице - търговец
  георги димитров маджаров
 4. 11.01.2012 г.

  Предмет на дейност
  АРЕНДУВАНЕ, НАЕМ И ОБРАБОТКА НА ЗЕМЕДЕЛСКИ ЗЕМИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ЗЕМЕДЕЛСКИ СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ТЪРГОВИЯ СЪС ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ В СУРОВ И ПРЕРАБОТЕН ВИД, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ; СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ВЪНШНОТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ; ЛИЗИНГ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203361424АГРОДИС ЕООД

гр. Айтос, Айтос

георги димитров маджаров

Едноличен собственик на капитала

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.