Търси

ТЕХНОЛОДЖИ ММ ЕООДЕИК: 207564906, гр. Търговище, Търговище

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
23.10.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ТЕХНОЛОДЖИ ММ ЕООД
Изписване на чужд език
TEHNOLOGY MM
Дата на регистрация
19.9.2023
Регистрация по ЗДДС

BG207564906 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. ЕПИСКОП СОФРОНИЙ, №20, вход А, етаж 3, апартамент 6
Предмет на дейност
търговия на едро и дребно; строителство, строително- монтажни дейности, сделки с недвижими имоти, търговия на едро и дребно с части земеделска техника, търговия на дребно и едро с хранителни стоки, сервизни услуги на автомобили, търговия с петрол и петролни продукти, транспортни услуги в страната и чужбина, посредническа и счетоводна дейност, сделки с недвижими имоти, проектиране, строителство /високо, ниско жилищно и промишлено/, ремонт на сгради и съоръжение. търговска дейност (комисионна, лизингова, бартерна и др. разновидности) на едро и дребно с всички разрешени от закона стоки и вещи (хранителни, промишлени, стоки за бита, суровини, нефтопродукти, оборудване за производство и др.) чрез магазини, павилиони, едрови складове и заведения за обществено хранене. внос и износ на стоки, маркетинг, посредничество и представителство на чужди и наши фирми в страната и чужбина. транспортни и превозни услуги на пътници и товари в страната и чужбина. вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство и съответните им спомагателни дейности. бюра за пътувания в страната и чужбина. и всички други дейности не забранени от закона, като за извършване на дейност, за която е необходим съответен лиценз, да се счита за вписана в предмета на дейност след издаването му.
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
милослав тодоров милков
Капитал размер
200 лв. (внесен капитал: 200 лв.)

Резюме

Фирма ТЕХНОЛОДЖИ ММ ЕООД (TEHNOLOGY MM) с ЕИК/ПИК 207564906 е основана на 19.9.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. ЕПИСКОП СОФРОНИЙ, №20, вход А, етаж 3, апартамент 6, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева. ТЕХНОЛОДЖИ ММ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207564906 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 19.10.2023 г. - Регистрация на фирма

  Управители
  милослав тодоров милков
  Внесен капитал
  200
  Име на фирма
  ТЕХНОЛОДЖИ ММ
  Изписване на чужд език
  TEHNOLOGY MM
  Основана
  19.9.2023
  Седалище и адрес на управление
  област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. ЕПИСКОП СОФРОНИЙ, №20, вход А, етаж 3, апартамент 6
  Предмет на дейност
  Търговия на едро и дребно; строителство, строително- монтажни дейности, сделки с недвижими имоти, търговия на едро и дребно с части земеделска техника, търговия на дребно и едро с хранителни стоки, сервизни услуги на автомобили, търговия с петрол и петролни продукти, транспортни услуги в страната и чужбина, посредническа и счетоводна дейност, сделки с недвижими имоти, проектиране, строителство /високо, ниско жилищно и промишлено/, ремонт на сгради и съоръжение. Търговска дейност (комисионна, лизингова, бартерна и др. разновидности) на едро и дребно с всички разрешени от закона стоки и вещи (хранителни, промишлени, стоки за бита, суровини, нефтопродукти, оборудване за производство и др.) чрез магазини, павилиони, едрови складове и заведения за обществено хранене. Внос и износ на стоки, маркетинг, посредничество и представителство на чужди и наши фирми в страната и чужбина. Транспортни и превозни услуги на пътници и товари в страната и чужбина. Вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство и съответните им спомагателни дейности. Бюра за пътувания в страната и чужбина. И всички други дейности не забранени от закона, като за извършване на дейност, за която е необходим съответен лиценз, да се счита за вписана в предмета на дейност след издаването му.
  Едноличен собственик на капитала
  Капитал
  200
 2. 23.10.2023 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207564906

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.