Търси

Огоста Ауто Груп ЕООДЕИК: 207436034, гр. Бойчиновци, Бойчиновци

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
4.07.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
Огоста Ауто Груп ЕООД
Изписване на чужд език
Ogosta Auto Group
Дата на регистрация
27.5.2023
Регистрация по ЗДДС

BG207436034 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Монтана, община Бойчиновци, гр. Бойчиновци, ул. ИВАН АНДРЕЕВ, №8
Предмет на дейност
транспорт и спедиторски услуги в страната и чужбина, пътна помощ на аварирали автомобили, ремонт на пътя и сервизна дейност, репатриране на леки и товарни автомобили в страната и чужбина, внос и продажба на нови и употребявани автомобили, оформяне документи на автомобили пред митници, застрахователи и други институции за разрешаване репатрирането им, доставка и продажба на авточасти, осигуряване приемането на автомобили в сервизна база, гараж или открит паркинг; покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество: комисионни, спедиционни и превозни сделки, включително международен превоз след издаване на съответното разрешение, както и всички други дейности незабранени от закона в страната и чужбина или които се водят по търговски начин, съгласно чл. 1 ал. з от тз, след издаване на съответен лиценз.
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
кристиян пламенов борисов
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма Огоста Ауто Груп ЕООД (Ogosta Auto Group) с ЕИК/ПИК 207436034 е основана на 27.5.2023 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Монтана, община Бойчиновци, гр. Бойчиновци, ул. ИВАН АНДРЕЕВ, №8, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. Огоста Ауто Груп ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG207436034 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 27.06.2023 г. - Регистрация на фирма

  Основана
  27.5.2023
  Управители
  кристиян пламенов борисов
  Едноличен собственик на капитала
  Капитал
  100
  Внесен капитал
  100
  Име на фирма
  Огоста Ауто Груп
  Изписване на чужд език
  Ogosta Auto Group
  Седалище и адрес на управление
  област Монтана, община Бойчиновци, гр. Бойчиновци, ул. ИВАН АНДРЕЕВ, №8
  Предмет на дейност
  ТРАНСПОРТ И СПЕДИТОРСКИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПЪТНА ПОМОЩ НА АВАРИРАЛИ АВТОМОБИЛИ, РЕМОНТ НА ПЪТЯ И СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ, РЕПАТРИРАНЕ НА ЛЕКИ И ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВНОС И ПРОДАЖБА НА НОВИ И УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ, ОФОРМЯНЕ ДОКУМЕНТИ НА АВТОМОБИЛИ ПРЕД МИТНИЦИ, ЗАСТРАХОВАТЕЛИ И ДРУГИ ИНСТИТУЦИИ ЗА РАЗРЕШАВАНЕ РЕПАТРИРАНЕТО ИМ, ДОСТАВКА И ПРОДАЖБА НА АВТОЧАСТИ, ОСИГУРЯВАНЕ ПРИЕМАНЕТО НА АВТОМОБИЛИ В СЕРВИЗНА БАЗА, ГАРАЖ ИЛИ ОТКРИТ ПАРКИНГ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА БЪДАТ ПРЕПРОДАДЕНИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО: КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕВОЗ СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА ИЛИ КОИТО СЕ ВОДЯТ ПО ТЪРГОВСКИ НАЧИН, СЪГЛАСНО ЧЛ. 1 АЛ. З ОТ ТЗ, СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА СЪОТВЕТЕН ЛИЦЕНЗ.
 2. 4.07.2023 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG207436034

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.