Firms.bg
Търси

ПЛЕЪР КРИЕЙТИВ КЪМПАНИ ЕООДЕИК: 207116155, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
11.10.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПЛЕЪР КРИЕЙТИВ КЪМПАНИ ЕООД
Изписване на чужд език
PLAYER Creative Company
Дата на регистрация
11.9.2022
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Надежда, №1, вход Б, етаж 2, апартамент 11
Предмет на дейност
продуциране, създаване, разпространение и дистрибуция на видео и електронно съдържание, предназначено за web. лайв стрийм и броудкастинг. онлайн търговия. продуциране, организиране, създаване, разпространение и провеждане на театрални постановки, музикално-сценични постановки, концерти, телевизионни предавания, радио предавания, шоу програми, филмови продукции, видео ентъртеймънт съдържание за web, както и всякаква продуцентска дейност, свързана в областта на културата, сценичните и екранни изкуства и аудио-визуални произведения и проекти. изработка и произвеждане на декор, реквизити и костюми. продажба на билети за културни, сценични и екранни произведения и прояви. провеждане, организиране и съорганизиране на публични събития, национални и международни фестивали, семинари, конференции, презентации, кръгли маси, състезания и курсове в областта на културата, изкуството, спорта и развлекателната индустрия. провеждане на информационни и комуникационни кампании, разработване, публикуване и разпространение на електронни и печатни материали. организиране на празнични събития, фирмени и детски партита. озвучителни и диджейски услуги. импресарска дейност, издателска дейност, сделки с интелектуална собственост, посредничество, търговия, маркетинг и реклама, консултации, както и всички други дейности и услуги, разрешени от търговския закон, като при необходимост ще придобиват съответните лицензи и разрешителни.
Управители/Съдружници
  • димитър е.
Едноличен собственик на капитала
димитър е.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ПЛЕЪР КРИЕЙТИВ КЪМПАНИ ЕООД (PLAYER Creative Company) с ЕИК/ПИК 207116155 е основана на 11.9.2022 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Надежда, №1, вход Б, етаж 2, апартамент 11, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ПЛЕЪР КРИЕЙТИВ КЪМПАНИ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 11.10.2022 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    11.9.2022
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Надежда, №1, вход Б, етаж 2, апартамент 11
    Управители
    димитър е.
    Внесен капитал
    100
    Изписване на чужд език
    PLAYER Creative Company
    Име на фирма
    ПЛЕЪР КРИЕЙТИВ КЪМПАНИ
    Едноличен собственик на капитала
    Предмет на дейност
    Продуциране, създаване, разпространение и дистрибуция на видео и електронно съдържание, предназначено за web. Лайв стрийм и броудкастинг. Онлайн търговия. Продуциране, организиране, създаване, разпространение и провеждане на театрални постановки, музикално-сценични постановки, концерти, телевизионни предавания, радио предавания, шоу програми, филмови продукции, видео ентъртеймънт съдържание за web, както и всякаква продуцентска дейност, свързана в областта на културата, сценичните и екранни изкуства и аудио-визуални произведения и проекти. Изработка и произвеждане на декор, реквизити и костюми. Продажба на билети за културни, сценични и екранни произведения и прояви. Провеждане, организиране и съорганизиране на публични събития, национални и международни фестивали, семинари, конференции, презентации, кръгли маси, състезания и курсове в областта на културата, изкуството, спорта и развлекателната индустрия. Провеждане на информационни и комуникационни кампании, разработване, публикуване и разпространение на електронни и печатни материали. Организиране на празнични събития, фирмени и детски партита. Озвучителни и диджейски услуги. Импресарска дейност, издателска дейност, сделки с интелектуална собственост, посредничество, търговия, маркетинг и реклама, консултации, както и всички други дейности и услуги, разрешени от Търговския закон, като при необходимост ще придобиват съответните лицензи и разрешителни.
    Капитал
    100

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.