Firms.bg
Търси

Про Спорт 2018 ЕООДЕИК: 206844314, гр. Велико Търново, Велико Търново

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
28.02.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
Про Спорт 2018 ЕООД
Изписване на чужд език
Pro Sport 2018 Ltd.
Дата на регистрация
28.1.2022
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Велико Търново, община Велико Търново, гр. Велико Търново, Плиска, №3, вход В, етаж 1, апартамент 2
Предмет на дейност
търговска дейност без ограничаване вида и мястото на извършване, внос, износ, реекспорт, производство и покупка-продажба на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество. ресторантьорство, хотелиерство, сладкарство и хлебопроизводство. изкупуване, производство и пласмент на селскостопански, хранителни и промишлени стоки; международен сухопътен и воден транспорт и спедиция. покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, с цел продажба; строително-ремонтна, транспортна и автосервизна дейност. услуги на граждани и фирми; както и всички други дейности, разрешени със закон или друг нормативен акт на република българия, като за дейностите, за които се изисква предварително разрешение или лиценз ще се осъществяват след получаването му. дейността ще се развива в страната и чужбина. с неограничен срок на действие.
Управители/Съдружници
  • ивелин г.
Едноличен собственик на капитала
ивелин г.
Капитал размер
6500 лв. (внесен капитал: 6500 лв.)

Резюме

Фирма Про Спорт 2018 ЕООД (Pro Sport 2018 Ltd.) с ЕИК/ПИК 206844314 е основана на 28.1.2022 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Велико Търново, община Велико Търново, гр. Велико Търново, Плиска, №3, вход В, етаж 1, апартамент 2, а началният внесен капитал е в размер на 6500 лева. Про Спорт 2018 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 28.02.2022 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    Търговска дейност без ограничаване вида и мястото на извършване, внос, износ, реекспорт, производство и покупка-продажба на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество. Ресторантьорство, хотелиерство, сладкарство и хлебопроизводство. Изкупуване, производство и пласмент на селскостопански, хранителни и промишлени стоки; Международен сухопътен и воден транспорт и спедиция. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, с цел продажба; Строително-ремонтна, транспортна и автосервизна дейност. Услуги на граждани и фирми; Както и всички други дейности, разрешени със закон или друг нормативен акт на Република България, като за дейностите, за които се изисква предварително разрешение или лиценз ще се осъществяват след получаването му. Дейността ще се развива в страната и чужбина. С неограничен срок на действие.
    Едноличен собственик на капитала
    ивелин г.
    Име на фирма
    Про Спорт 2018
    Основана
    28.1.2022
    Управители
    Капитал
    6500
    Изписване на чужд език
    Pro Sport 2018 Ltd.
    Седалище и адрес на управление
    област Велико Търново, община Велико Търново, гр. Велико Търново, Плиска, №3, вход В, етаж 1, апартамент 2
    Внесен капитал
    6500

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.