Firms.bg
Търси

ИЗИГОУИНК ЕООДЕИК: 206702445, гр. Пловдив, Пловдив

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
25.04.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИЗИГОУИНК ЕООД
Изписване на чужд език
EASYGOINC LTD
Дата на регистрация
27.9.2021
Регистрация по ЗДДС

BG206702445 ( )

Седалище и адрес на управление
област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, бул.6-ТИ СЕПТЕМВРИ №152, ЛЕГИС ЦЕНТЪР, ОФИС 1-2Б
Предмет на дейност
проучване, идентифициране и разра- ботване на нови технологии, ноу-хау и други познания, подходящи за промишлено или търговско използва- не; изучаване и разработване на техники и технологии, свързани със селското стопанство, промишлеността и личното ползване, прилагайки ги в софтуер и хардуер, както и комерсиализация на получените продукти; използване на изобретения, технологии, ноу-хау и други познания, както и на права на интелектуална собственост в промишлени и търгов- ски предприятия. консултантски услуги и дейности; управление и маркетингови и комуникационни консултации и техники; общо консултиране; вътрешна и между- народна търговия (внос и износ) с всички видове стоки и продукти; рекламна дейност. организиране на симпозиуми, сесии, курсове и изложби; извършване на всички действия, свързани с предоставянето на услуги, обучение, консултации и развитие в областта на всички дисциплини на инженеринга предоставяне на консултации по финансови, технически, търговски и административни въпроси, свързани с инженерни проекти. разработка на софтуер, маркетинг и управление; търговско представителство и посредничество; внос и износ на стоки, машини и съоръжения; вътрешна и международната търговия с всички видове стоки и предмети, търговия на едро и дребно; складови и производствени дейности; рекламни и информационни дейности; покупка на стоки и предмети за препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; транспортни дейности - вътрешен и международен транспорт; спедиция; туристическа дейност, строителство, придобиване, продажба, управление и лизинг или отдаване под наем на недвижими имоти и вещни права, закупуване и отдаване под наем на всички видове мебели както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
Управители/Съдружници
  • марио в.
Едноличен собственик на капитала
марио в.
Капитал размер
500 лв. (внесен капитал: 500 лв.)

Резюме

Фирма ИЗИГОУИНК ЕООД (EASYGOINC LTD) с ЕИК/ПИК 206702445 е основана на 27.9.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, бул.6-ТИ СЕПТЕМВРИ №152, ЛЕГИС ЦЕНТЪР, ОФИС 1-2Б, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева. ИЗИГОУИНК ЕООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 27.10.2021 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    EASYGOING LTD
    Седалище и адрес на управление
    област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, бул.6-ТИ СЕПТЕМВРИ №152, ЛЕГИС ЦЕНТЪР, ОФИС 1-2Б
    Предмет на дейност
    Проучване, идентифициране и разра- ботване на нови технологии, ноу-хау и други познания, подходящи за промишлено или търговско използва- не; изучаване и разработване на техники и технологии, свързани със селското стопанство, промишлеността и личното ползване, прилагайки ги в софтуер и хардуер, както и комерсиализация на получените продукти; използване на изобретения, технологии, ноу-хау и други познания, както и на права на интелектуална собственост в промишлени и търгов- ски предприятия. Консултантски услуги и дейности; управление и маркетингови и комуникационни консултации и техники; общо консултиране; вътрешна и между- народна търговия (внос и износ) с всички видове стоки и продукти; рекламна дейност. Организиране на симпозиуми, сесии, курсове и изложби; извършване на всички действия, свързани с предоставянето на услуги, обучение, консултации и развитие в областта на всички дисциплини на инженеринга предоставяне на консултации по финансови, технически, търговски и административни въпроси, свързани с инженерни проекти. Разработка на софтуер, маркетинг и управление; търговско представителство и посредничество; внос и износ на стоки, машини и съоръжения; вътрешна и международната търговия с всички видове стоки и предмети, търговия на едро и дребно; складови и производствени дейности; рекламни и информационни дейности; покупка на стоки и предмети за препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; транспортни дейности - вътрешен и международен транспорт; спедиция; туристическа дейност, строителство, придобиване, продажба, управление и лизинг или отдаване под наем на недвижими имоти и вещни права, закупуване и отдаване под наем на всички видове мебели както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
    Управители
    марио в.
    Име на фирма
    ИЗИГОУИНК
    Основана
    27.9.2021
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Централен, бул.6-ТИ СЕПТЕМВРИ №152 , ЛЕГИС ЦЕНТЪР, ОФИС 1-2Б
    Капитал
    500
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    500
  2. 11.11.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206702445
  3. 12.11.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206702445
  4. 6.12.2021 г.

    Изписване на чужд език
    EASYGOINC LTD
  5. 25.04.2023 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206702445

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200626255КАРЕЕВ-ЕЙГЕН ООД

гр. Варна, Варна

кеван с.

Съдружници

Виж още
203268151Еф Ар Ем Джи ЕООД

гр. София, Столична

кеван с.

Управители

Виж още
205497490КИМ И ЙОНГ ООД

гр. София, Столична

кеван с.

Съдружници, Съдружници

Виж още
205754091Зона 52 Франчайз холдингс ООД

гр. София, Столична

кеван с.

Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
205787223Диджитъл Викинг 1 ЕООД

гр. София, Столична

кеван с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
205855507СКАНДИНАВИАН ДИДЖИТЪЛ АД

гр. София, Столична

кеван с.

Съвет на директорите

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.