Firms.bg
Търси

НиКала ООДЕИК: 206680530, гр. Нови Искър, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
16.03.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
НиКала ООД
Изписване на чужд език
NiKala
Дата на регистрация
8.9.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. Нови Искър, кв. Кумарица, ул. "Лозарски път", №50
Предмет на дейност
търговия на дребно чрез поръчки по пощата, телефона или интернет,търговия на дребно с мебели и други стоки за бита,покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; проектиране, производство, продажба и монтаж на мебели, стилажи и всякакъв друг вид интериорни съоръжения; лизингова дейност; дейност на търговско представителство и посредничество; спедиторска дейност в страната и чужбина; строителство и строителна дейност; транспортна дейност в страната и чужбина, международен транспорт, таксиметрови услуги; търговия с автомобили и авточасти - нови и втора употреба; хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, информационна, рекламна, програмна, импресарска, ремонтна дейност; сделки с интелектуална собственост; автосервизна дейност; импорт, експорт и реекспорт; строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; всички видове услуги за населението, както и всички други дейности, които не са забранени от закон.
Управители/Съдружници
  • николай х.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
николай х.
Капитал размер
3000 лв. (внесен капитал: 3000 лв.)

Резюме

Фирма НиКала ООД (NiKala) с ЕИК/ПИК 206680530 е основана на 8.9.2021 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. Нови Искър, кв. Кумарица, ул. "Лозарски път", №50, а началният внесен капитал е в размер на 3000 лева. НиКала ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 8.10.2021 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    8.9.2021
    Предмет на дейност
    ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО ЧРЕЗ ПОРЪЧКИ ПО ПОЩАТА, ТЕЛЕФОНА ИЛИ ИНТЕРНЕТ,ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С МЕБЕЛИ И ДРУГИ СТОКИ ЗА БИТА,ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОЕКТИРАНЕ, ПРОИЗВОДСТВО, ПРОДАЖБА И МОНТАЖ НА МЕБЕЛИ, СТИЛАЖИ И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ВИД ИНТЕРИОРНИ СЪОРЪЖЕНИЯ; ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; СТРОИТЕЛСТВО И СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ; ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ, ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ; ТЪРГОВИЯ С АВТОМОБИЛИ И АВТОЧАСТИ - НОВИ И ВТОРА УПОТРЕБА; ХОТЕЛИЕРСКА, РЕСТОРАНТЬОРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, ИНФОРМАЦИОННА, РЕКЛАМНА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА, РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; АВТОСЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ; ИМПОРТ, ЕКСПОРТ И РЕЕКСПОРТ; СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ВСИЧКИ ВИДОВЕ УСЛУГИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОН.
    Капитал
    3000
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. Нови Искър, кв. Кумарица, ул. "Лозарски път", №50
    Управители
    николай х.
    Едноличен собственик на капитала
    Име на фирма
    НиКала
    Изписване на чужд език
    NiKala
    Внесен капитал
    3000
  2. 16.03.2023 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Съдружници

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
207447340ТЕН проект и дизайн ООД

гр. Нови Искър, Столична

николай х.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.