Firms.bg
Търси

ЕМИР ДЖОБС ООДЕИК: 206655908, гр. Долни чифлик, Долни чифлик

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.09.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕМИР ДЖОБС ООД
Изписване на чужд език
EMIR JOBS Ltd.
Дата на регистрация
20.8.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Долни чифлик, гр. Долни чифлик, ул. Батова, №5
Предмет на дейност
посредническа дейност по наемане на работа на територията на република българия след регистрация, търговско представителство и посредничество; вътрешна и външна търговия; покупка на стоки с цел продажба в първоначален,или преработен вид транспортни и спедиторски услуги; туризъм; ресторантьорство и хотелиерство след лиценз; бартер; консултантска и посредническа дейност при продажба и отдаване под наем на недвижими имоти и мпс след лиценз; покупка,строеж и обзавеждане на недвижими имоти; комисионна, спедиционна и складова дейност; търговия и сервиз на компютърна и офис техника; спортно-развлекателна дейност; както и всяка друга незабранена със закон дейност.
Управители/Съдружници
  • джумхур е.
Съдружници
Капитал размер
20 лв. (внесен капитал: 20 лв.)

Резюме

Фирма ЕМИР ДЖОБС ООД (EMIR JOBS Ltd.) с ЕИК/ПИК 206655908 е основана на 20.8.2021 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Долни чифлик, гр. Долни чифлик, ул. Батова, №5, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева. ЕМИР ДЖОБС ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 20.09.2021 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    EMIR JOBS Ltd.
    Внесен капитал
    20
    Основана
    20.8.2021
    Управители
    джумхур е.
    Капитал
    20
    Име на фирма
    ЕМИР ДЖОБС
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Долни чифлик, гр. Долни чифлик, ул. Батова, №5
    Предмет на дейност
    Посредническа дейност по наемане на работа на територията на Република България след регистрация, Търговско представителство и посредничество; Вътрешна и външна търговия; Покупка на стоки с цел продажба в първоначален,или преработен вид Транспортни и спедиторски услуги; Туризъм; Ресторантьорство и хотелиерство след лиценз; Бартер; Консултантска и посредническа дейност при продажба и отдаване под наем на недвижими имоти и мпс след лиценз; Покупка,строеж и обзавеждане на недвижими имоти; Комисионна, спедиционна и складова дейност; Търговия и сервиз на компютърна и офис техника; Спортно-развлекателна дейност; както и всяка друга незабранена със закон дейност.
    Съдружници

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.