Firms.bg
Търси

БЕЛТ ТРЕЙД ЕООДЕИК: 206653191, гр. Стара Загора, Стара Загора

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
16.09.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
БЕЛТ ТРЕЙД ЕООД
Изписване на чужд език
BELT TRADE
Дата на регистрация
16.8.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, бул. „Славянски“, №3, вход Г, етаж 4, апартамент 11
Предмет на дейност
търговия на едро и дребно, сервизно обслужване и монтаж на транспортни ленти и ремъци; проучване, проектиране, строителство, ремонт, сервизно обслужване и монтаж на фотоволтаични системи; строително – ремонтна дейност; консултантска дейност в страната и в чужбина; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на промишлени стоки; външно – търговска дейност; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и в чужбина; складови сделки, лицензионни сделки и други след получаване на съответния лиценз, както и всички незабранени от закона дейности и услуги, даже ако не са изрично посочени, а при разрешителен или лицензионен режим при спазване на съответния нормативно установен ред.
Управители/Съдружници
  • антон а.
Едноличен собственик на капитала
антон а.
Капитал размер
50 лв. (внесен капитал: 50 лв.)

Резюме

Фирма БЕЛТ ТРЕЙД ЕООД (BELT TRADE) с ЕИК/ПИК 206653191 е основана на 16.8.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, бул. „Славянски“, №3, вход Г, етаж 4, апартамент 11, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева. БЕЛТ ТРЕЙД ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 16.09.2021 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    16.8.2021
    Управители
    антон а.
    Капитал
    50
    Внесен капитал
    50
    Име на фирма
    БЕЛТ ТРЕЙД
    Изписване на чужд език
    BELT TRADE
    Седалище и адрес на управление
    област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, бул. „Славянски“, №3, вход Г, етаж 4, апартамент 11
    Предмет на дейност
    Търговия на едро и дребно, сервизно обслужване и монтаж на транспортни ленти и ремъци; проучване, проектиране, строителство, ремонт, сервизно обслужване и монтаж на фотоволтаични системи; строително – ремонтна дейност; консултантска дейност в страната и в чужбина; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на промишлени стоки; външно – търговска дейност; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и в чужбина; складови сделки, лицензионни сделки и други след получаване на съответния лиценз, както и всички незабранени от закона дейности и услуги, даже ако не са изрично посочени, а при разрешителен или лицензионен режим при спазване на съответния нормативно установен ред.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.