Firms.bg
Търси

ЛОУ КАРБ ФЕКТОРИ ЕООДЕИК: 206650658, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
7.01.2024 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЛОУ КАРБ ФЕКТОРИ ЕООД
Изписване на чужд език
LOW CARB FACTORY
Дата на регистрация
15.8.2021
Регистрация по ЗДДС

BG206650658 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС; Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Възраждане, ул. Три уши, №6, етаж 2, апартамент ОФИС 6
Предмет на дейност
център за защитена заетост, осъществяващ идентифициране на възможност за трудова реализация на хората с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения; изграждане на адаптирана среда за реализиране на трудовите възможности на хората с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения; формиране на трудови навици за работа в обичайна или специализирана работна среда; осъществяване на посредничество между хората с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения и работодателите. за осигуряване на заетост за хора с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения дружеството създава център за защитена заетост, който да осигурява минимален пакет от подкрепящи услуги, свързани с конкретните работни места, които да подпомагат създаването и поддържането на защитената заетост; да осигурява възможност за извършване на продуктивна дейност и платена работа на хората с множество трайни увреждания. в дейността си дружеството поема задължение делът на наетите хора с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения в средносписъчния брой на заетите лица да не е по-малък от 50 на сто. центърът за защитена заетост предлага следния пакет от персонални подкрепящи услуги: оценка на професионалната пригодност; трудово наставничество; психологическа подкрепа; медицински услуги; осигуряване на материално-техническо оборудване, гарантиращо придобиването на професионални умения; придобиване на професионални умения; наличие на подходящ персонал за реализиране на подкрепящите услуги; финансови стимули;осигуряване на трудово посредничество и подпомагане на хората с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения за намиране и започване на работа в специализирана или обичайна работна среда, както и други незабранени допълнителни дейности от закона по преценка на ръководството на центъра за защитена заетост. центърът за защитена заетост осъществява икономическа дейност в областта на подготовка на кадри за производство на нисковъглехидратни храни и/или производство и продажба на нисковъглехидратни храни при наличие на съответното разрешение за извършване на дейност, както и друга незабранена от закона дейност.
Управители/Съдружници
  • даниела п.
Едноличен собственик на капитала
даниела п.
Капитал размер
7000 лв. (внесен капитал: 7000 лв.)

Резюме

Фирма ЛОУ КАРБ ФЕКТОРИ ЕООД (LOW CARB FACTORY) с ЕИК/ПИК 206650658 е основана на 15.8.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Възраждане, ул. Три уши, №6, етаж 2, апартамент ОФИС 6, а началният внесен капитал е в размер на 7000 лева. ЛОУ КАРБ ФЕКТОРИ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG206650658 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС; Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 15.09.2021 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ЛОУ КАРБ ФЕКТОРИ
    Управители
    даниела п.
    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Възраждане, ТРИ УШИ, №6, етаж 2, апартамент ОФИС 6
    Капитал
    1000
    Внесен капитал
    1000
    Основана
    15.8.2021
    Изписване на чужд език
    LOW CARB FAKTORY
    Предмет на дейност
    Център за защитена заетост, осъществяващ идентифициране на възможност за трудова реализация на хората с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения; изграждане на адаптирана среда за реализиране на трудовите възможности на хората с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения; формиране на трудови навици за работа в обичайна или специализирана работна среда; осъществяване на посредничество между хората с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения и работодателите. За осигуряване на заетост за хора с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения дружеството създава център за защитена заетост, който да осигурява минимален пакет от подкрепящи услуги, свързани с конкретните работни места, които да подпомагат създаването и поддържането на защитената заетост; да осигурява възможност за извършване на продуктивна дейност и платена работа на хората с множество трайни увреждания. В дейността си дружеството поема задължение делът на наетите хора с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения в средносписъчния брой на заетите лица да не е по-малък от 50 на сто. Центърът за защитена заетост предлага следния пакет от персонални подкрепящи услуги: оценка на професионалната пригодност; трудово наставничество; психологическа подкрепа; медицински услуги; осигуряване на материално-техническо оборудване, гарантиращо придобиването на професионални умения; придобиване на професионални умения; наличие на подходящ персонал за реализиране на подкрепящите услуги; финансови стимули;осигуряване на трудово посредничество и подпомагане на хората с множество трайни увреждания, с психични разстройства и/или интелектуални затруднения за намиране и започване на работа в специализирана или обичайна работна среда, както и други незабранени допълнителни дейности от закона по преценка на ръководството на центъра за защитена заетост. Центърът за защитена заетост осъществява икономическа дейност в областта на подготовка на кадри за производство на нисковъглехидратни храни и/или производство и продажба на нисковъглехидратни храни при наличие на съответното разрешение за извършване на дейност, както и друга незабранена от закона дейност.
  2. 24.09.2021 г.

    Изписване на чужд език
    LOW CARB FACTORY
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Възраждане, ул. Три уши, №6, етаж 2, апартамент ОФИС 6
  3. 27.01.2023 г.

    Капитал
    7000
    Внесен капитал
    7000
  4. 31.01.2023 г.

    Внесен капитал
    7000
    Капитал
    7000
  5. 7.01.2024 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206650658

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.