Firms.bg
Търси

НЕДЖИ КАРС 21 ЕООДЕИК: 206647822, с. Раковски, Разград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
13.09.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
НЕДЖИ КАРС 21 ЕООД
Изписване на чужд език
NECI CARS 21
Дата на регистрация
13.8.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Разград, община Разград, с. Раковски, ул. СТРАНДЖА, №4
Предмет на дейност
автосервиз, услуги с техническото състояние на леки, лекотоварни автомобили, микробуси, тежкотоварни автомобили и авточасти, търговия с горива и масла по автомобили, внос и търговия с леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, рекламни, информационни и програмни услуги, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим -след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.
Управители/Съдружници
  • нурхан е.
Едноличен собственик на капитала
нурхан е.
Капитал размер
2000 лв. (внесен капитал: 2000 лв.)

Резюме

Фирма НЕДЖИ КАРС 21 ЕООД (NECI CARS 21) с ЕИК/ПИК 206647822 е основана на 13.8.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Разград, община Разград, с. Раковски, ул. СТРАНДЖА, №4, а началният внесен капитал е в размер на 2000 лева. НЕДЖИ КАРС 21 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 13.09.2021 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    НЕДЖИ КАРС 21
    Седалище и адрес на управление
    област Разград, община Разград, с. Раковски, ул. СТРАНДЖА, №4
    Предмет на дейност
    Автосервиз, услуги с техническото състояние на леки, лекотоварни автомобили, микробуси, тежкотоварни автомобили и авточасти, търговия с горива и масла по автомобили, внос и търговия с леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, рекламни, информационни и програмни услуги, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим -след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.
    Управители
    нурхан е.
    Изписване на чужд език
    NECI CARS 21
    Основана
    13.8.2021
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    2000
    Капитал
    2000

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.