Firms.bg
Търси

СЛАЙ МЕБЕЛ ЕООДЕИК: 206647594, гр. Бургас, Бургас

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
13.09.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
СЛАЙ МЕБЕЛ ЕООД
Изписване на чужд език
SLY MEBEL
Дата на регистрация
13.8.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, блок 42, вход 1, етаж 15, апартамент 88
Предмет на дейност
проектиране и производство на мебели и обзавеждане и търговия с тях; доставка и монтаж на мебели и обзавеждане; интериорен дизайн; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; строителство; проектиране; инженеринг; експлоатация на недвижими имоти; строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем или продажба; ресторантьорство и хотелиерство; комисионни, спедиционни, складови и лицензионни сделки; превоз на хора, стоки и товари, вкл. таксиметрови услуги; предоставяне на туристически, рекламни, информационни, програмни и консултантски услуги; лизинг; мениджмънт; външнотърговски сделки и всяка друга незабранена от законите на република българия дейност.
Управители/Съдружници
  • слав с.
Едноличен собственик на капитала
слав с.
Капитал размер
20 лв. (внесен капитал: 20 лв.)

Резюме

Фирма СЛАЙ МЕБЕЛ ЕООД (SLY MEBEL) с ЕИК/ПИК 206647594 е основана на 13.8.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, блок 42, вход 1, етаж 15, апартамент 88, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева. СЛАЙ МЕБЕЛ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 13.09.2021 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    СЛАЙ МЕБЕЛ
    Основана
    13.8.2021
    Предмет на дейност
    Проектиране и производство на мебели и обзавеждане и търговия с тях; доставка и монтаж на мебели и обзавеждане; интериорен дизайн; покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; строителство; проектиране; инженеринг; експлоатация на недвижими имоти; строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем или продажба; ресторантьорство и хотелиерство; комисионни, спедиционни, складови и лицензионни сделки; превоз на хора, стоки и товари, вкл. таксиметрови услуги; предоставяне на туристически, рекламни, информационни, програмни и консултантски услуги; лизинг; мениджмънт; външнотърговски сделки и всяка друга незабранена от законите на Република България дейност.
    Управители
    слав с.
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, блок 42, вход 1, етаж 15, апартамент 88
    Внесен капитал
    20
    Изписване на чужд език
    SLY MEBEL
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    20

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.