Firms.bg
Търси

ЕВГЕНИЯ ВИКТОРОВА ЕООДЕИК: 206645312, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
28.09.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕВГЕНИЯ ВИКТОРОВА ЕООД
Изписване на чужд език
EVGENIA VIKTOROVA LTD
Дата на регистрация
9.8.2021
Регистрация по ЗДДС

BG206645312 ( Регистрация на основание чл. 97а от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, ул. КЕСТЕН, №7, етаж 5, апартамент 9
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; организиране на мероприятия; продажба на стоки от собствено производство; вътрешна и външна търговия; извъшване на консултантска, маркетингова дейност; онлайн търговия; онлайн реклама; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и/или отдаване под наем , както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ше бъдат упражнявани след получаването му.
Управители/Съдружници
  • евгения в.
Едноличен собственик на капитала
евгения в.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма ЕВГЕНИЯ ВИКТОРОВА ЕООД (EVGENIA VIKTOROVA LTD) с ЕИК/ПИК 206645312 е основана на 9.8.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, ул. КЕСТЕН, №7, етаж 5, апартамент 9, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. ЕВГЕНИЯ ВИКТОРОВА ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG206645312 на основание Регистрация на основание чл. 97а от ЗДДС

История

  1. 9.09.2021 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    9.8.2021
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, ул. КЕСТЕН, №7, етаж 5, апартамент 9
    Капитал
    2
    Внесен капитал
    2
    Изписване на чужд език
    EVGENIA VIKTOROVA LTD
    Управители
    евгения в.
    Едноличен собственик на капитала
    Име на фирма
    ЕВГЕНИЯ ВИКТОРОВА
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; организиране на мероприятия; продажба на стоки от собствено производство; вътрешна и външна търговия; извъшване на консултантска, маркетингова дейност; онлайн търговия; онлайн реклама; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и/или отдаване под наем , както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ше бъдат упражнявани след получаването му.
  2. 27.09.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 97а от ЗДДС - ДДС номер: BG206645312
  3. 28.09.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 97а от ЗДДС - ДДС номер: BG206645312

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.