Firms.bg
Търси

ТИСАНЧО 2010 ЕООДЕИК: 206643756, гр. Сливен, Сливен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.09.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ТИСАНЧО 2010 ЕООД
Изписване на чужд език
TISANCHO 2010
Дата на регистрация
9.8.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. "Никола Карев", №8, вход А, етаж 3, апартамент 6
Предмет на дейност
маникюр, педикюр и ноктопластика; фризьор, масаж и други спа процедури; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; външно и вътрешнотърговски сделки; складови сделки; производство и търговия със стоки на леката и хранителната промишленост; посредничество и представителство на български и чуждестранни предприятия; вътрешно и външнотърговска дейност; превозна, спедиционна, рекламна, комисионна, лизингова, складова, хотелиерска, ресторантьорска, маркетингова, информационна дейност и предоставяне на други услуги, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. всички видове дейности, незабранени от законодателството на република българия. когато за извършване на съответната дейност се предвижда разрешителен режим, дейността ще се осъществява след получаване на съответното разрешение или лиценз.
Управители/Съдружници
  • светла я.
Едноличен собственик на капитала
светла я.
Капитал размер
20 лв. (внесен капитал: 20 лв.)

Резюме

Фирма ТИСАНЧО 2010 ЕООД (TISANCHO 2010) с ЕИК/ПИК 206643756 е основана на 9.8.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. "Никола Карев", №8, вход А, етаж 3, апартамент 6, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева. ТИСАНЧО 2010 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 9.09.2021 г. - Регистрация на фирма

    Едноличен собственик на капитала
    светла я.
    Изписване на чужд език
    TISANCHO 2010
    Капитал
    20
    Име на фирма
    ТИСАНЧО 2010
    Основана
    9.8.2021
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. "Никола Карев", №8, вход А, етаж 3, апартамент 6
    Предмет на дейност
    Маникюр, педикюр и ноктопластика; фризьор, масаж и други спа процедури; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; външно и вътрешнотърговски сделки; складови сделки; производство и търговия със стоки на леката и хранителната промишленост; посредничество и представителство на български и чуждестранни предприятия; вътрешно и външнотърговска дейност; превозна, спедиционна, рекламна, комисионна, лизингова, складова, хотелиерска, ресторантьорска, маркетингова, информационна дейност и предоставяне на други услуги, както и всяка друга дейност, която не е забранена от Закона. Всички видове дейности, незабранени от законодателството на Република България. Когато за извършване на съответната дейност се предвижда разрешителен режим, дейността ще се осъществява след получаване на съответното разрешение или лиценз.
    Управители
    Внесен капитал
    20

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.