Firms.bg
Търси

ЕМИЛИЯ АТАНАСОВА 80 ЕООДЕИК: 206643076, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.09.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕМИЛИЯ АТАНАСОВА 80 ЕООД
Изписване на чужд език
EMILIA ATANASOVA 80 LTD
Дата на регистрация
8.8.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. 23, №4
Предмет на дейност
лични персонални услуги, козметични и маникюристки услуги, фризьорски услуги, масаж и терапия, посредничество при покупко - продажби на стоки, отдаване под наем на обекти за нощуване и краткотраен отдих, търговска, транспортна, спедиционна и посредническа дейност в страна и чужбина със собствени и наети леки автомобили и товарни автомобили и автобуси, комисионна, складова, лизингова, дистрибуторска, рекламна и информационна дейност; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, придобиване на недвижими имоти за собствени на дружеството нужди и продажбата им с цел печалба; отдаване под наем на недвижими и движими вещи; туристически и таксиметрови услуги, както и всяка друга дейност незабранена от закона. покупка на стоки и продажбата им посредством директни сделки или чрез интернет платформи. дейностите, за които съгласно българското законодателство се изисква предварително разрешение, лицензия или друг разрешителен акт, ще се осъществяват след получаването му.
Управители/Съдружници
  • емилия а.
Едноличен собственик на капитала
емилия а.
Капитал размер
500 лв. (внесен капитал: 500 лв.)

Резюме

Фирма ЕМИЛИЯ АТАНАСОВА 80 ЕООД (EMILIA ATANASOVA 80 LTD) с ЕИК/ПИК 206643076 е основана на 8.8.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. 23, №4, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева. ЕМИЛИЯ АТАНАСОВА 80 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 8.09.2021 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    EMILIA ATANASOVA 80 LTD
    Име на фирма
    ЕМИЛИЯ АТАНАСОВА 80
    Основана
    8.8.2021
    Едноличен собственик на капитала
    емилия а.
    Капитал
    500
    Управители
    Внесен капитал
    500
    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. 23, №4
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул. 23, №4
    Предмет на дейност
    лични персонални услуги, козметични и маникюристки услуги, фризьорски услуги, масаж и терапия, посредничество при покупко - продажби на стоки, отдаване под наем на обекти за нощуване и краткотраен отдих, търговска, транспортна, спедиционна и посредническа дейност в страна и чужбина със собствени и наети леки автомобили и товарни автомобили и автобуси, комисионна, складова, лизингова, дистрибуторска, рекламна и информационна дейност; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, придобиване на недвижими имоти за собствени на дружеството нужди и продажбата им с цел печалба; отдаване под наем на недвижими и движими вещи; туристически и таксиметрови услуги, както и всяка друга дейност незабранена от закона. Покупка на стоки и продажбата им посредством директни сделки или чрез интернет платформи. Дейностите, за които съгласно българското законодателство се изисква предварително разрешение, лицензия или друг разрешителен акт, ще се осъществяват след получаването му.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.