Firms.bg
Търси

АЛОГ ЕНЕРДЖИ ООДЕИК: 206640888, с. Казичене, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.09.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
АЛОГ ЕНЕРДЖИ ООД
Изписване на чужд език
"ALOG ENERGY" Ltd.
Дата на регистрация
3.8.2021
Регистрация по ЗДДС

BG206640888 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, с. Казичене, ул. "3-ти Март", №9А
Предмет на дейност
производство на електрическа енергия от възобновяеми източници; проучване, проектиране, изграждане, експлоатация, поддръжка и управление на комплексни обекти и системи в областта на производството на енергия от възобновяеми енергийни източници, включително проучване, проектиране и изграждане на съоръжения за използване на алтернативни и възобновяеми енергийни източници, слънчеви колектори, слънчеви панели и др., включително за собствено потребление; проектиране, строителство, обзавеждане и ремонт на сгради; предоставяне на консултантски услуги по управление, експлоатация и поддръжка на системи за производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници; представителство на местни и чуждестранни лица; транспорт и транспортни услуги, както и всяка друга стопанска дейност, незабранена със закон, при спазване на специалния ред за нейното извършване. в случай, че за някоя от гореизброените дейности се изисква специално разрешение и/или лицензия, тези дейности ще бъдат извършвани след получаване на съответните разешения и/или лицензии.
Управители/Съдружници
  • цветин т.
  • александър д.
Съдружници
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма АЛОГ ЕНЕРДЖИ ООД ("ALOG ENERGY" Ltd.) с ЕИК/ПИК 206640888 е основана на 3.8.2021 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, с. Казичене, ул. "3-ти Март", №9А, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. АЛОГ ЕНЕРДЖИ ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG206640888 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 3.09.2021 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    3.8.2021
    Предмет на дейност
    Производство на електрическа енергия от възобновяеми източници; Проучване, проектиране, изграждане, експлоатация, поддръжка и управление на комплексни обекти и системи в областта на производството на енергия от възобновяеми енергийни източници, включително проучване, проектиране и изграждане на съоръжения за използване на алтернативни и възобновяеми енергийни източници, слънчеви колектори, слънчеви панели и др., включително за собствено потребление; Проектиране, строителство, обзавеждане и ремонт на сгради; Предоставяне на консултантски услуги по управление, експлоатация и поддръжка на системи за производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници; Представителство на местни и чуждестранни лица; Транспорт и транспортни услуги, както и всяка друга стопанска дейност, незабранена със закон, при спазване на специалния ред за нейното извършване. В случай, че за някоя от гореизброените дейности се изисква специално разрешение и/или лицензия, тези дейности ще бъдат извършвани след получаване на съответните разешения и/или лицензии.
    Съдружници
    цветин т.
    Изписване на чужд език
    "ALOG ENERGY" Ltd.
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, с. Казичене, ул. "3-ти Март", №9А
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София (столица), община Столична, с. Казичене, ул. "3-ти Март", №9А
    Начин на представляване
    заедно и/или поотделно
    Капитал
    5000
    Име на фирма
    АЛОГ ЕНЕРДЖИ
    Управители
    Внесен капитал
    5000
  2. 8.09.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206640888
  3. 9.09.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206640888

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.