Firms.bg
Търси

НОВА ЛУКСОРИ ЕООДЕИК: 206640233, гр. Бургас, Бургас

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
3.09.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
НОВА ЛУКСОРИ ЕООД
Изписване на чужд език
NOVA LUXORI ltd
Дата на регистрация
3.8.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, блок 27, вход 3, етаж 8, апартамент 24
Предмет на дейност
“производство и търговия на и със стоки и други вещи /в първоначален, преработен или обработен вид/; покупка на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на пакетирани стоки, акцизни изделия-алкохол, цигари,и др. производство и реализация на селскостопанска продукция и стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни, превозни, транспортни дейности и услуги, складови и лизингови сделки и търговско представителство /без процесуално/ и посредничество в страната и в чужбина; туристически, хотелиерски, сделки свързани с предоставянето на други услуги, както и всички други незабранени от закона дейности, сделки и услуги, както за тези, за които се изисква разрешение на държавен орган, след получаването му“.
Управители/Съдружници
  • добрин н.
Едноличен собственик на капитала
добрин н.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма НОВА ЛУКСОРИ ЕООД (NOVA LUXORI ltd) с ЕИК/ПИК 206640233 е основана на 3.8.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, блок 27, вход 3, етаж 8, апартамент 24, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. НОВА ЛУКСОРИ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 3.09.2021 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    “Производство и търговия на и със стоки и други вещи /в първоначален, преработен или обработен вид/; покупка на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на пакетирани стоки, акцизни изделия-алкохол, цигари,и др. производство и реализация на селскостопанска продукция и стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни, превозни, транспортни дейности и услуги, складови и лизингови сделки и търговско представителство /без процесуално/ и посредничество в страната и в чужбина; туристически, хотелиерски, сделки свързани с предоставянето на други услуги, както и всички други незабранени от закона дейности, сделки и услуги, както за тези, за които се изисква разрешение на държавен орган, след получаването му“.
    Едноличен собственик на капитала
    добрин н.
    Име на фирма
    НОВА ЛУКСОРИ
    Основана
    3.8.2021
    Управители
    Внесен капитал
    2
    Изписване на чужд език
    NOVA LUXORI ltd
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, блок 27, вход 3, етаж 8, апартамент 24
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Бургас, община Бургас, гр. Бургас, Цариградска, №52, блок 27, вход 3, етаж 8, апартамент 24
    Капитал
    2

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.