Firms.bg
Търси

КОСТАДИН И КАЛИН - КЛИМА ООДЕИК: 206615995, гр. Дупница, Дупница

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
19.08.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
КОСТАДИН И КАЛИН - КЛИМА ООД
Изписване на чужд език
KOSTADIN I KALIN - KLIMA Ltd
Дата на регистрация
12.7.2021
Регистрация по ЗДДС

BG206615995 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Кюстендил, община Дупница, гр. Дупница, ул. "Свети Иван Рилски", №131, вход Б, етаж 1, апартамент 9
Предмет на дейност
ремонт, монтаж и сервизно обслужване на битова и промишлена хладилна, климатична и ел. техника; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и преводни сделки, сделки с интелектуална собственост, информационни, програмни, импресарски услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; автомобилна електротехника, електродомакински уреди, зареждане и ремонт на пожарогасителна техника; вътрешна и външно-търговска дейност; продажба на стоки за бита, текстил, облекло, обувки, промишлени стоки, безалкохолни напитки, алкохол, цигари, хранителни стоки; кафе-клуб; обществено хранене; организиране на видео-клуб и интернет-клуб; туристическа дейност в страната и чужбина; транспортна дейност- таксиметрови, пътнически и товарни превози в страната и чужбина; организиране на автокъща, авторемонти и тенекиджийски услуги; строителство и ремонт на сгради; посредничество и комисионерска дейност; реклама и импресарска дейност; шивашки услуги; почистване на домовете, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
Управители/Съдружници
  • калин п.
  • костадин б.
Съдружници
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма КОСТАДИН И КАЛИН - КЛИМА ООД (KOSTADIN I KALIN - KLIMA Ltd) с ЕИК/ПИК 206615995 е основана на 12.7.2021 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Кюстендил, община Дупница, гр. Дупница, ул. "Свети Иван Рилски", №131, вход Б, етаж 1, апартамент 9, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. КОСТАДИН И КАЛИН - КЛИМА ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG206615995 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 12.08.2021 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    КОСТАДИН И КАЛИН - КЛИМА
    Основана
    12.7.2021
    Изписване на чужд език
    KOSTADIN I KALIN - KLIMA Ltd
    Предмет на дейност
    Pемонт, монтаж и сервизно обслужване на битова и промишлена хладилна, климатична и ел. техника; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и преводни сделки, сделки с интелектуална собственост, информационни, програмни, импресарски услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; автомобилна електротехника, електродомакински уреди, зареждане и ремонт на пожарогасителна техника; вътрешна и външно-търговска дейност; продажба на стоки за бита, текстил, облекло, обувки, промишлени стоки, безалкохолни напитки, алкохол, цигари, хранителни стоки; кафе-клуб; обществено хранене; организиране на видео-клуб и интернет-клуб; туристическа дейност в страната и чужбина; транспортна дейност- таксиметрови, пътнически и товарни превози в страната и чужбина; организиране на автокъща, авторемонти и тенекиджийски услуги; строителство и ремонт на сгради; посредничество и комисионерска дейност; реклама и импресарска дейност; шивашки услуги; почистване на домовете, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
    Седалище и адрес на управление
    област Кюстендил, община Дупница, гр. Дупница, ул. "Свети Иван Рилски", №131, вход Б, етаж 1, апартамент 9
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Кюстендил, община Дупница, гр. Дупница, ул. "Свети Иван Рилски", №131, вход Б, етаж 1, апартамент 9
    Управители
    калин п.
    Начин на представляване
    заедно и поотделно
    Съдружници
    Капитал
    100
    Внесен капитал
    100
  2. 18.08.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206615995
  3. 19.08.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206615995

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.