Firms.bg
Търси

СТОЯН СТРОЙ-БОЛЯРОВО ЕООДЕИК: 206566199, с. Руец, Търговище

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
22.10.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
СТОЯН СТРОЙ-БОЛЯРОВО ЕООД
Изписване на чужд език
STOYAN STROY-BOLYAROVO
Дата на регистрация
28.5.2021
Регистрация по ЗДДС

BG206566199 ( Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Търговище, с. Руец, ул. РАКОВСКИ, №4
Предмет на дейност
строителство, строително- монтажни и ремонтни услуги и дейности, ниско и високо строителство на жилищни и административни сгради, търговия, внос, износ на текстил, онлайн търговия с текстилни изделия и продукти, промишлени стоки и продукти, производство и търговия с битови и промишлени стоки и изделия, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговско посредничество и представителство в страната и чужбина, строителство, управление и отдаване под наем на недвижими имоти, външнотърговска дейност, транспортна дейност- вътрешен и международен транспорт на пътници и товари, складова, лизингова, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност разрешена от закона, след снабдяването с лиценз за дейностите, за които е необходим.
Управители/Съдружници
  • стоян г.
Едноличен собственик на капитала
стоян г.
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма СТОЯН СТРОЙ-БОЛЯРОВО ЕООД (STOYAN STROY-BOLYAROVO) с ЕИК/ПИК 206566199 е основана на 28.5.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Търговище, с. Руец, ул. РАКОВСКИ, №4, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. СТОЯН СТРОЙ-БОЛЯРОВО ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG206566199 на основание Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 28.06.2021 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    СТОЯН СТРОЙ-БОЛЯРОВО
    Седалище и адрес на управление
    област Търговище, община Търговище, с. Руец, ул. РАКОВСКИ, №4
    Предмет на дейност
    Строителство, строително- монтажни и ремонтни услуги и дейности, ниско и високо строителство на жилищни и административни сгради, търговия, внос, износ на текстил, онлайн търговия с текстилни изделия и продукти, промишлени стоки и продукти, производство и търговия с битови и промишлени стоки и изделия, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговско посредничество и представителство в страната и чужбина, строителство, управление и отдаване под наем на недвижими имоти, външнотърговска дейност, транспортна дейност- вътрешен и международен транспорт на пътници и товари, складова, лизингова, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност разрешена от закона, след снабдяването с лиценз за дейностите, за които е необходим.
    Управители
    стоян г.
    Едноличен собственик на капитала
    Основана
    28.5.2021
    Капитал
    100
    Внесен капитал
    100
    Изписване на чужд език
    STOYAN STROY-BOLYAROVO
  2. 21.10.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206566199
  3. 22.10.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG206566199

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.