Търси

ДЕЛАСЮ ЕООДЕИК: 206537055, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
4.06.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ДЕЛАСЮ ЕООД
Изписване на чужд език
DELASYU ltd
Дата на регистрация
4.5.2021
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, ул."Братя Миладинови", №32
Предмет на дейност
- търговия със стоки на едро и дребно; покупка на стоки или вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, и превозни сделки; внос и износ на стоки; извършване на транспортни, туристически /след лиценз/, и хотелиерски /след лиценз/, рекламни, информационни програмни, импресарски или други услуги; лизинг; доставяне на приготвена храна по домовете, офиси и трети лица със/без собствен транспорт./кетъринг/ сделки с интелектуална собственост; управление и търговия с недвижими имоти и наемни отношения, разкриване на заведения за хранене и развлечения, транспортна дейност на товари и пътници, строителни услуги и всички други дейности позволени от закона. строителство и строително- монтажна дейност.копирни услуги. ремонтна и сервизна дейност.
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
десислава лазкова жарданова
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма ДЕЛАСЮ ЕООД (DELASYU ltd) с ЕИК/ПИК 206537055 е основана на 4.5.2021 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, ул."Братя Миладинови", №32, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. ДЕЛАСЮ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

 1. 4.06.2021 г. - Регистрация на фирма

  Седалище и адрес на управление
  област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, ул."Братя Миладинови", №32
  Капитал
  10
  Предмет на дейност
  - Търговия със стоки на едро и дребно; Покупка на стоки или вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Продажба на стоки собствено производство; търговско представителство и посредничество; Комисионни, спедиционни, и превозни сделки; Внос и износ на стоки; Извършване на транспортни, туристически /след лиценз/, и хотелиерски /след лиценз/, рекламни, информационни програмни, импресарски или други услуги; Лизинг; Доставяне на приготвена храна по домовете, офиси и трети лица със/без собствен транспорт./кетъринг/ Сделки с интелектуална собственост; Управление и търговия с недвижими имоти и наемни отношения, разкриване на заведения за хранене и развлечения, транспортна дейност на товари и пътници, строителни услуги и всички други дейности позволени от закона. Строителство и строително- монтажна дейност.Копирни услуги. Ремонтна и сервизна дейност.
  Изписване на чужд език
  DELASYU ltd
  Име на фирма
  ДЕЛАСЮ
  Основана
  4.5.2021
  Адрес за кореспонденция с НАП
  област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, ул."Братя Миладинови", №32
  Управители
  десислава лазкова жарданова
  Едноличен собственик на капитала
  Внесен капитал
  10

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
206271525МАРДЕСИНИ ООД

гр. Варна, Варна

десислава лазкова жарданова

Съдружници

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.