Firms.bg
Търси

АДРОН 6 ЕООДЕИК: 206015160, гр. Плевен, Плевен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
11.02.2020 г.Виж история
Фирма/Наименование
АДРОН 6 ЕООД
Изписване на чужд език
ADRON 6
Дата на регистрация
11.1.2020
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, блок 137, вход В, етаж 1, апартамент 4
Предмет на дейност
организиране на фестивали, изложби, концерти и други културни мероприятия в страната и чужбина. преводи и легализации на документи. търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ, бартерни, комисионни и лизингови дейности. производство и реализация на земеделска продукция. производство и реализация на селскостопански, промишлени стоки и стоки за бита. търговия с облекла. търговия с горива. търговска дейност с хранителни стоки, кафе, цигари, безалкохолни и спиртни напитки, мед и пчелни продукти, ядки и билки. счетоводни услуги. международна и вътрешна-транспортна дейност, товаро разтоварна, таксиметрова и спедиторска дейност. проектиране, ремонт, реконструкция, преустройство и монтаж на парни и водогрейни котли, газификация на битови и промишлени обекти, изграждане на отоплителни инсталации, абонаментна поддръжка на машини и съоръжения свързани с дейността и съдове с повишена опасност. строителна дейност. покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, хотелиерство, ресторантьорство, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.
Управители/Съдружници
  • димитрина и.
Едноличен собственик на капитала
димитрина и.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма АДРОН 6 ЕООД (ADRON 6) с ЕИК/ПИК 206015160 е основана на 11.1.2020 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, блок 137, вход В, етаж 1, апартамент 4, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. АДРОН 6 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 11.02.2020 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    ADRON 6
    Седалище и адрес на управление
    област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, блок 137, вход В, етаж 1, апартамент 4
    Едноличен собственик на капитала
    димитрина и.
    Капитал
    2
    Внесен капитал
    2
    Име на фирма
    АДРОН 6
    Предмет на дейност
    Организиране на фестивали, изложби, концерти и други културни мероприятия в страната и чужбина. Преводи и легализации на документи. Търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ, бартерни, комисионни и лизингови дейности. Производство и реализация на земеделска продукция. Производство и реализация на селскостопански, промишлени стоки и стоки за бита. Търговия с облекла. Търговия с горива. Търговска дейност с хранителни стоки, кафе, цигари, безалкохолни и спиртни напитки, мед и пчелни продукти, ядки и билки. Счетоводни услуги. Международна и вътрешна-транспортна дейност, товаро разтоварна, таксиметрова и спедиторска дейност. Проектиране, ремонт, реконструкция, преустройство и монтаж на парни и водогрейни котли, газификация на битови и промишлени обекти, изграждане на отоплителни инсталации, абонаментна поддръжка на машини и съоръжения свързани с дейността и съдове с повишена опасност. Строителна дейност. Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, хотелиерство, ресторантьорство, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.
    Основана
    11.1.2020
    Управители

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.