Firms.bg
Търси

Астра Брокерс ЕООДЕИК: 205467878, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
17.04.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
Астра Брокерс ЕООД
Изписване на чужд език
Astra Brokers Ltd.
Дата на регистрация
14.0.2019
Регистрация по ЗДДС

BG205467878 ( )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Майор Томпсън", №54, блок ., вход ., етаж ., апартамент .
Предмет на дейност
дружеството е застрахователен брокер, лицензиран да извършва застрахователно и презастрахователно посредничество в страната и чужбина по възлагане на потребители на застрахователни и осигурителни услуги, застрахователи или презастрахователи, с цел осигуряване защита на интересите на ползвателите, предоставянето на съвети, предлагането или извършването на подготвителна работа и съдействие за сключване на застрахователни договори и по оказване на съдействие при упражняване на правата и изпълнение на задълженията по застрахователни договори, в частност при предявяването на застрахователни претенции, вкл. предоставянето на информация за един или повече застрахователни продукти в съответствие с критерии, избрани от ползвателите на застрахователни услуги чрез страница в интернет или други средства, и съставянето на класация на застрахователни продукти, включително сравнение на цените и продуктите, или предлагането на отстъпка от цената на застрахователния продукт, когато ползвателят може пряко или непряко да сключи застрахователен договор чрез страница в интернет или други отдалечени средства; консултиране и експертно съдействие за идентифициране, количествен и качествен анализ и оценка, оптимизирано хеджиране и трансфериране и интегриран мениджмънт на бизнес рисковете, риск сървеи и верификации, вкл., но не само, в застраховането, осигуряването и социалните придобивки за служителите; разработване, адаптиране, внедряване и администриране на ит решения в тези и други съпътстващи и/или свързани сфери, както и всякаква друга търговска дейност, която не е забранена със закон.
Управители/Съдружници
  • стоян к.
  • невена г.
Едноличен собственик на капитала
астра г.
Капитал размер
1000 лв. (внесен капитал: 1000 лв.)

Резюме

Фирма Астра Брокерс ЕООД (Astra Brokers Ltd.) с ЕИК/ПИК 205467878 е основана на 14.0.2019 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Майор Томпсън", №54, блок ., вход ., етаж ., апартамент ., а началният внесен капитал е в размер на 1000 лева. Астра Брокерс ЕООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 14.01.2019 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    Астра Риск Адвайзорс
    Основана
    14.0.2019
    Едноличен собственик на капитала
    астра г.
    Изписване на чужд език
    Astra Risk Advisors EOOD
    Управители
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, бул. "Джеймс Баучер", №71, етаж 4
    Предмет на дейност
    Консултиране и експертно съдействие за идентифициране, количествена и качествена оценка, оптимизирано хеджиране и трансфериране и интегрирано управление на бизнес рисковете, включително, но не само в областта на застраховането, осигуряването и корпоративната сигурност, риск сървеи и верификации, разработване, адаптиране, внедряване и администриране на ИТ решения в тези и други съпътстващи и/или свързани сфери, и всякаква друга търговска дейност, която не изисква специален лицензионен или разрешителен режим и не е забранена със закон.
    Капитал
    1000
    Внесен капитал
    1000
  2. 30.07.2019 г.

    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Майор Томпсън", №54, блок ., вход ., етаж ., апартамент .
    Предмет на дейност
    Дружеството е застрахователен брокер, лицензиран да извършва застрахователно и презастрахователно посредничество в страната и чужбина по възлагане на потребители на застрахователни и осигурителни услуги, застрахователи или презастрахователи, с цел осигуряване защита на интересите на ползвателите, предоставянето на съвети, предлагането или извършването на подготвителна работа и съдействие за сключване на застрахователни договори и по оказване на съдействие при упражняване на правата и изпълнение на задълженията по застрахователни договори, в частност при предявяването на застрахователни претенции, вкл. предоставянето на информация за един или повече застрахователни продукти в съответствие с критерии, избрани от ползвателите на застрахователни услуги чрез страница в интернет или други средства, и съставянето на класация на застрахователни продукти, включително сравнение на цените и продуктите, или предлагането на отстъпка от цената на застрахователния продукт, когато ползвателят може пряко или непряко да сключи застрахователен договор чрез страница в интернет или други отдалечени средства; консултиране и експертно съдействие за идентифициране, количествен и качествен анализ и оценка, оптимизирано хеджиране и трансфериране и интегриран мениджмънт на бизнес рисковете, риск сървеи и верификации, вкл., но не само, в застраховането, осигуряването и социалните придобивки за служителите; разработване, адаптиране, внедряване и администриране на ИТ решения в тези и други съпътстващи и/или свързани сфери, както и всякаква друга търговска дейност, която не е забранена със закон.
    Име на фирма
    Астра Брокерс
    Изписване на чужд език
    Astra Brokers Ltd.
  3. 11.02.2020 г.

    Управители
    красимир с.
    Начин на представляване
  4. 27.05.2020 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205467878
  5. 28.05.2020 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205467878
  6. 14.08.2020 г.

    Начин на представляване
    Управители
  7. 13.11.2020 г.

    Управители
    Начин на представляване
    заедно и поотделно
  8. 17.04.2023 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205467878

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.