Firms.bg
Търси

АДРЕЯНА – Анастасия Кунчева ЕТЕИК: 205288843, гр. Копривщица, Копривщица

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.09.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
АДРЕЯНА – Анастасия Кунчева ЕТ
Изписване на чужд език
ADREQNA - ANASTATSIA KUNCHEVA
Дата на регистрация
18.8.2018
Регистрация по ЗДДС

BG205288843 ( Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София, община Копривщица, гр. Копривщица, Найден Попстоянов, №30
Предмет на дейност
вътрешна и външна търговия; покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид; дизайн, проектиране и строителство на жилищни, промишлени, стопански и търговски обекти; строително - ремонтни дейности; инженерингови услуги; ресторантьорство и хотелиерство; рекламни, информационни, компютърни, програмни, импресарски и туристически услуги; маркетинг; експлоатация на заведения за кафе; спортно развлекателни дейности; експорт, импорт, реекспорт; производство и търговия с промишлени, хранителни, селскостопански и битови стоки; дизайн, комисионна, консултантска, спедиторска, складова и лизингова дейност; превоз на пътници и товари в страната и чужбина със собствен или нает транспорт; управление на активи, финансови обосновки и анализи, изготвяне на бизнес проекти и бизнес оценки; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, както и всички останали незабранени от закона дейности.
Физическо лице - търговец
анастасия к.

Резюме

Фирма АДРЕЯНА – Анастасия Кунчева ЕТ (ADREQNA - ANASTATSIA KUNCHEVA) с ЕИК/ПИК 205288843 е основана на 18.8.2018 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област София, община Копривщица, гр. Копривщица, Найден Попстоянов, №30. АДРЕЯНА – Анастасия Кунчева ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG205288843 на основание Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 18.09.2018 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    АДРЕЯНА – Анастасия Кунчева
    Изписване на чужд език
    ADREQNA - ANASTATSIA KUNCHEVA
    Седалище и адрес на управление
    област София, община Копривщица, гр. Копривщица, Найден Попстоянов, №30
    Предмет на дейност
    Вътрешна и външна търговия; покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид; дизайн, проектиране и строителство на жилищни, промишлени, стопански и търговски обекти; строително - ремонтни дейности; инженерингови услуги; ресторантьорство и хотелиерство; рекламни, информационни, компютърни, програмни, импресарски и туристически услуги; маркетинг; експлоатация на заведения за кафе; спортно развлекателни дейности; експорт, импорт, реекспорт; производство и търговия с промишлени, хранителни, селскостопански и битови стоки; дизайн, комисионна, консултантска, спедиторска, складова и лизингова дейност; превоз на пътници и товари в страната и чужбина със собствен или нает транспорт; управление на активи, финансови обосновки и анализи, изготвяне на бизнес проекти и бизнес оценки; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, както и всички останали незабранени от закона дейности.
    Основана
    18.8.2018
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София, община Копривщица, гр. Копривщица, Найден Попстоянов, №30
    Физическо лице - търговец
    анастасия к.
  2. 12.09.2022 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG205288843

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.