Търси

ДЖАМБО - 73 ЕООДЕИК: 204635248, гр. Добрич, Добрич

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
10.10.2017 г.Виж история
Фирма/Наименование
ДЖАМБО - 73 ЕООД
Дата на регистрация
12.5.2017
Регистрация по ЗДДС

BG204635248 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, УЛ. СТРАЦИН, №6
Предмет на дейност
арендуване и обработка на земеделска земя с лична или наета техника, агротехнически услуги, консултантски услуги в сферата на земеделието. изкупуване, производство и реализация на селскостопанска продукция в страната и чужбина. търговия със зърнени храни след получаване на съответните разрешителни. кoмплeкcни уcлуги пo pacтитeлнa зaщитa, тъpгoвия c тopoвe и пpeпapaти зa pacтитeлнa зaщитa, пpoизвoдcтвo и peaлизaция нa живoтинcкa пpoдукция. сeмeпpoизвoдcтвo и paзcaднo-пocaдъчeн мaтepиaл зa вътpeшния и външeн пaзap. покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. търговия на едро и дребно с авточасти. търговско представителство и посредничество, вътрешно и външнотърговска дейност, производство на всякакъв вид стоки с цел продажба. транспорт, превоз на стоки, хора и товари в страната и чужбина със собствен и/или нает транспорт, внос и износ. туристическа и туроператорска дейност и организиране на екскурзии в страната и чужбина /след получаване на лиценз/, превозна, таксиметрова, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, рекламни, информационни, програмни или предоставянето на други видове услуги. покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
камен драгнев константинов
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ДЖАМБО - 73 ЕООД () с ЕИК/ПИК 204635248 е основана на 12.5.2017 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, УЛ. СТРАЦИН, №6, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ДЖАМБО - 73 ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG204635248 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 12.06.2017 г. - Регистрация на фирма

  Управители
  камен драгнев константинов
  Едноличен собственик на капитала
  Основана
  12.5.2017
  Седалище и адрес на управление
  област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, УЛ. СТРАЦИН, №6
  Капитал
  100
  Име на фирма
  ДЖАМБО - 73
  Предмет на дейност
  Арендуване и обработка на земеделска земя с лична или наета техника, агротехнически услуги, консултантски услуги в сферата на земеделието. Изкупуване, производство и реализация на селскостопанска продукция в страната и чужбина. Търговия със зърнени храни след получаване на съответните разрешителни. Кoмплeкcни уcлуги пo pacтитeлнa зaщитa, тъpгoвия c тopoвe и пpeпapaти зa pacтитeлнa зaщитa, пpoизвoдcтвo и peaлизaция нa живoтинcкa пpoдукция. Сeмeпpoизвoдcтвo и paзcaднo-пocaдъчeн мaтepиaл зa вътpeшния и външeн пaзap. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Търговия на едро и дребно с авточасти. Търговско представителство и посредничество, вътрешно и външнотърговска дейност, производство на всякакъв вид стоки с цел продажба. Транспорт, превоз на стоки, хора и товари в страната и чужбина със собствен и/или нает транспорт, внос и износ. Туристическа и туроператорска дейност и организиране на екскурзии в страната и чужбина /след получаване на лиценз/, превозна, таксиметрова, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, рекламни, информационни, програмни или предоставянето на други видове услуги. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
  Внесен капитал
  100
 2. 9.10.2017 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204635248
 3. 10.10.2017 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204635248

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
124526807ДЖАМБО - КАМЕН КОНСТАНТИНОВ ЕТ

гр. Добрич, Добрич

камен драгнев константинов

Физическо лице - търговец

Виж още
124604106ДЕМИ АД

гр. Добрич, Добрич

камен драгнев константинов

Съвет на директорите, Съвет на директорите, Съвет на директорите

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.