Firms.bg
Търси

ВАСИЛ БОЖКОВ-ВАБ ЕТЕИК: 204204290, гр. Радомир, Радомир

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
25.09.2020 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВАСИЛ БОЖКОВ-ВАБ ЕТ
Изписване на чужд език
VASIL BOZHKOV-VAB
Дата на регистрация
12.7.2016
Регистрация по ЗДДС

BG204204290 ( Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Перник, община Радомир, гр. Радомир, Голобръдска, №82
Предмет на дейност
извършване на търговска дейност в страната и чужбина с всякакви стоки незабранени от закона; продажба на стоки от собствено производство; извършване на всякакъв вид услуги с изключение на забранените от закона; производство и реализация на мъжка и дамска конфекция, шивашки услуги, внос и износ; комисионна, спедиционна и лизингова дейности; търговско представителство, посредничество и агент-импресарска дейност; транспортна дейност в страната и чужбина; вътрешен и международен туризъм, след издаване на лиценз; сделки с интелектуална собственост; външнотърговска и външноикономическа дейност в пълен обем; проектанско-конструкторска дейност; хотелиерски, рекламни, информационни, програмни; строителство; изделия от бетон, вар и разтвори; покупки, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; изграждане на ел. инсталации, пожароизвестителни и охранителни системи; лизинг и други дейност, незабранени от закона.
Физическо лице - търговец
васил б.

Резюме

Фирма ВАСИЛ БОЖКОВ-ВАБ ЕТ (VASIL BOZHKOV-VAB) с ЕИК/ПИК 204204290 е основана на 12.7.2016 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Радомир, гр. Радомир, Голобръдска, №82. ВАСИЛ БОЖКОВ-ВАБ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG204204290 на основание Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 12.08.2016 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    12.7.2016
    Седалище и адрес на управление
    област Перник, община Радомир, гр. Радомир, Голобръдска, №82
    Физическо лице - търговец
    васил б.
    Предмет на дейност
    Извършване на търговска дейност в страната и чужбина с всякакви стоки незабранени от закона; продажба на стоки от собствено производство; извършване на всякакъв вид услуги с изключение на забранените от закона; производство и реализация на мъжка и дамска конфекция, шивашки услуги, внос и износ; комисионна, спедиционна и лизингова дейности; търговско представителство, посредничество и агент-импресарска дейност; транспортна дейност в страната и чужбина; вътрешен и международен туризъм, след издаване на лиценз; сделки с интелектуална собственост; външнотърговска и външноикономическа дейност в пълен обем; проектанско-конструкторска дейност; хотелиерски, рекламни, информационни, програмни; строителство; изделия от бетон, вар и разтвори; покупки, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; изграждане на ел. инсталации, пожароизвестителни и охранителни системи; лизинг и други дейност, незабранени от закона.
    Име на фирма
    ВАСИЛ БОЖКОВ-ВАБ
    Изписване на чужд език
    VASIL BOZHKOV-VAB
  2. 24.09.2020 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204204290
  3. 25.09.2020 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204204290

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.