Firms.bg
Търси

МАРТИНА ОРГАНИК - МАРТИНА ХРИСТОВА ЕТЕИК: 204164497, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
15.07.2016 г.Виж история
Фирма/Наименование
МАРТИНА ОРГАНИК - МАРТИНА ХРИСТОВА ЕТ
Изписване на чужд език
MARTINA ORGANIC - MARTINA HRISTOVA
Дата на регистрация
15.6.2016
Регистрация по ЗДДС

BG204164497 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, ул. ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ, №54, етаж 5, апартамент 21
Предмет на дейност
управление и поддръжка на съществуващи агронасаждения, както и създаване на дълготрайни и едногодишни насаждения с етерично-маслени култури. преработка и пакетиране на етерично-маслени тревни суровини и медицински култури, сушене и пакетиране на билки, производство на етерични масла и натурални ароматични продукти, производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска и промишлена продукция и субпродукция, производство от разсадо-посадъчен материал, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество и други търговски операции; складови и лицензионни сделки; стоков контрол; лабораторни анализи, външно и вътрешнотърговска дейност, експорт, импорт, реекспорт, продажба на стоки от собствено производство и други дейности, позволени и незабранени от закона.
Физическо лице - търговец
мартина илиева христова

Резюме

Фирма МАРТИНА ОРГАНИК - МАРТИНА ХРИСТОВА ЕТ (MARTINA ORGANIC - MARTINA HRISTOVA) с ЕИК/ПИК 204164497 е основана на 15.6.2016 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, ул. ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ, №54, етаж 5, апартамент 21. МАРТИНА ОРГАНИК - МАРТИНА ХРИСТОВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG204164497 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 1.03.2016 г.

  Регистрация на фирмата
  МАРТИНА ОРГАНИК - МАРТИНА ХРИСТОВА
 2. 2.03.2016 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204164497
 3. 15.07.2016 г.

  Основана
  15.6.2016
  Изписване на чужд език
  MARTINA ORGANIC - MARTINA HRISTOVA
  Предмет на дейност
  Управление и поддръжка на съществуващи агронасаждения, както и създаване на дълготрайни и едногодишни насаждения с етерично-маслени култури. Преработка и пакетиране на етерично-маслени тревни суровини и медицински култури, сушене и пакетиране на билки, производство на етерични масла и натурални ароматични продукти, производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска и промишлена продукция и субпродукция, производство от разсадо-посадъчен материал, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество и други търговски операции; складови и лицензионни сделки; стоков контрол; лабораторни анализи, външно и вътрешнотърговска дейност, експорт, импорт, реекспорт, продажба на стоки от собствено производство и други дейности, позволени и незабранени от закона.
  Физическо лице - търговец
  мартина илиева христова
  Фирма
  МАРТИНА ОРГАНИК - МАРТИНА ХРИСТОВА
  Седалище и адрес на управление
  област Варна, община Варна, гр. Варна, ул. ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ, №54, етаж 5, апартамент 21

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.