Търси

ПАРАЛЕЛ 1 ЕООДЕИК: 204164482, гр. Търговище, Търговище

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.09.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПАРАЛЕЛ 1 ЕООД
Изписване на чужд език
PARALEL 1 LTD.
Дата на регистрация
15.6.2016
Регистрация по ЗДДС

BG204164482 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. ВЕЛЕС, №2
Предмет на дейност
стопански риболов; рибарство, аквакултури и рибовъдство в собствени и/или предоставени за ползване рибностопански обекти; търговия с риба и други водни организми; организиране на любителски риболов с цел отдих или със спортно- състезателен характер; производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид с цел продажба в страната и чужбина; предоставяне на услуги- ремонт и поддръжка на машини; външно и вътрешнотърговска дейност с всички стоки, разрешени от закона; бартерни сделки; селскостопанска, спедиционна, комисионна, складова, лизингова и рекламна дейност; търговско представителство и посредничество; валутни сделки; превозна и туристическа дейност в страната и чужбина; ресторантьорство и хотелиерство; авторемонтна и бояджийска дейност; покупко- продажба, ремонт и поддръжка на мпс; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; продажба на стоки, собствено производство и всякакви други дейности, незабранени от закона, след снабдяване с лиценз и разрешителни за тези дейности, за които се изискват такива. горните дейности ще се развиват в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
еленка стоянова стойчева
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма ПАРАЛЕЛ 1 ЕООД (PARALEL 1 LTD.) с ЕИК/ПИК 204164482 е основана на 15.6.2016 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. ВЕЛЕС, №2, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. ПАРАЛЕЛ 1 ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG204164482 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 15.07.2016 г. - Регистрация на фирма

  Управители
  нено димитров ненов
  Име на фирма
  ПАРАЛЕЛ 1
  Основана
  15.6.2016
  Седалище и адрес на управление
  област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. ВЕЛЕС, №2
  Предмет на дейност
  Стопански риболов; рибарство, аквакултури и рибовъдство в собствени и/или предоставени за ползване рибностопански обекти; търговия с риба и други водни организми; организиране на любителски риболов с цел отдих или със спортно- състезателен характер; производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид с цел продажба в страната и чужбина; предоставяне на услуги- ремонт и поддръжка на машини; външно и вътрешнотърговска дейност с всички стоки, разрешени от закона; бартерни сделки; селскостопанска, спедиционна, комисионна, складова, лизингова и рекламна дейност; търговско представителство и посредничество; валутни сделки; превозна и туристическа дейност в страната и чужбина; ресторантьорство и хотелиерство; авторемонтна и бояджийска дейност; покупко- продажба, ремонт и поддръжка на МПС; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; продажба на стоки, собствено производство и всякакви други дейности, незабранени от закона, след снабдяване с лиценз и разрешителни за тези дейности, за които се изискват такива. Горните дейности ще се развиват в страната и чужбина.
  Изписване на чужд език
  PARALEL 1 LTD.
  Едноличен собственик на капитала
  Капитал
  100
  Внесен капитал
  100
 2. 4.05.2023 г.

  Управители
  нено димитров ненов
  Едноличен собственик на капитала
 3. 12.09.2023 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG204164482

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.