Firms.bg
Търси

ВО МЕБЕЛ ЕООДЕИК: 203548235, с. Крумово, Родопи

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.05.2015 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВО МЕБЕЛ ЕООД
Изписване на чужд език
VO MEBEL
Дата на регистрация
20.4.2015
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Пловдив, община Родопи, с. Крумово, ул. Сергей Орловски, №22
Предмет на дейност
дейности по дървообработка, вносно - износна дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; комисионна, спедиторска, складова, лизингова дейност и дейност на търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми и лица; транспортни услуги с всякакви пътно - превозни средства в страната и чужбина; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, спортни, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; сделки с интелектуална собственост и всяка друга дейност, разрешена от закона като при необходимост, за упражняване на съответната дейност ще придобивам необходимите лицензии и разрешения.
Управители/Съдружници
  • орлин в.
Едноличен собственик на капитала
орлин в.
Капитал размер
2000 лв. (внесен капитал: 2000 лв.)

Резюме

Фирма ВО МЕБЕЛ ЕООД (VO MEBEL) с ЕИК/ПИК 203548235 е основана на 20.4.2015 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Пловдив, община Родопи, с. Крумово, ул. Сергей Орловски, №22, а началният внесен капитал е в размер на 2000 лева. ВО МЕБЕЛ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 20.05.2015 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ВО МЕБЕЛ
    Предмет на дейност
    Дейности по дървообработка, вносно - износна дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; комисионна, спедиторска, складова, лизингова дейност и дейност на търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми и лица; транспортни услуги с всякакви пътно - превозни средства в страната и чужбина; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, спортни, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; сделки с интелектуална собственост и всяка друга дейност, разрешена от закона като при необходимост, за упражняване на съответната дейност ще придобивам необходимите лицензии и разрешения.
    Капитал
    2000
    Изписване на чужд език
    VO MEBEL
    Управители
    орлин в.
    Внесен капитал
    2000
    Основана
    20.4.2015
    Седалище и адрес на управление
    област Пловдив, община Родопи, с. Крумово, ул. Сергей Орловски, №22
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
115867282ОРЕЛ - ОРЛИН ВАНКОВ ЕТ

с. Крумово, Родопи

орлин в.

Физическо лице - търговец

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.