Търси

Амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по акушерство и гинекология- ЦЕНТРАЛ-92-94 ЕООДЕИК: 203529103, с. Дебрен, Гърмен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
1.02.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
Амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по акушерство и гинекология- ЦЕНТРАЛ-92-94 ЕООД
Изписване на чужд език
Ambbulatoria za individualna praktika za specializirana medicinska pomosht po akusherstvo i ginekologia- Central 92-94 LTD.
Дата на регистрация
7.4.2015
Регистрация по ЗДДС

BG203529103 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Гърмен, с. Дебрен, ул. Шеста, №14
Предмет на дейност
извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, диспансеризация, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации, определяне обема, вида домашни грижи и помощ за болни, предписване на лекарства, превързочни материали и медицински пособия, извършване на експертиза на временна нетрудоспособност, извършване на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство, наблюдение, контрол и полагане на грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години. извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации, издаване на документи, свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ.
Управители/Съдружници
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
атидже джелилова карамешинова
Капитал размер
100 лв. (внесен капитал: 100 лв.)

Резюме

Фирма Амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по акушерство и гинекология- ЦЕНТРАЛ-92-94 ЕООД (Ambbulatoria za individualna praktika za specializirana medicinska pomosht po akusherstvo i ginekologia- Central 92-94 LTD.) с ЕИК/ПИК 203529103 е основана на 7.4.2015 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Гърмен, с. Дебрен, ул. Шеста, №14, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева. Амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по акушерство и гинекология- ЦЕНТРАЛ-92-94 ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG203529103 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 7.05.2015 г. - Регистрация на фирма

  Изписване на чужд език
  CENTRAL-92-94 LTD.
  Съдружници
  жардие мурадова ходжова
  Внесен капитал
  100
  Основана
  7.4.2015
  Управители
  Капитал
  100
  Име на фирма
  ЦЕНТРАЛ-92-94
  Седалище и адрес на управление
  област Благоевград, община Гърмен, с. Дебрен, ул. Шеста, №14
  Предмет на дейност
  Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство, преработка и реализация на собствена промишлена, селскостопанска и хранително-вкусова продукция. Комисионерство, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица. Строителство, сделки с недвижими имоти. Транспортна и спедиционна дейност, в страната и чужбина, на пътници и товари. Маркетингова, проектантска и рекламна дейност. Складови и лицензионни сделки. Информационни сделки. Сделки с интелектуална собственост. Лизингови, туристически, пргограмни, импресарски, счетоводни, шивашки, ремонтни и други дейности, които не са изрично забранени от закона.
 2. 25.05.2015 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203529103
 3. 26.05.2015 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG203529103
 4. 25.02.2016 г.

  Управители
  жардие мурадова ходжова
 5. 26.11.2018 г.

  Управители
  Начин на представляване
  заеадно и поотедлно
  Съдружници
  Предмет на дейност
  Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Производство, преработка и реализация на собствена промишлена, селскостопанска и хранително-вкусова продукция. Комисионерство, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица. Строителство, сделки с недвижими имоти. Транспортна и спедиционна дейност, в страната и чужбина, на пътници и товари. Маркетингова, проектантска и рекламна дейност. Складови и лицензионни сделки. Информационни сделки. Сделки с интелектуална собственост. Лизингови, туристически, пргограмни, импресарски, счетоводни, шивашки, ремонтни и други дейности, които не са изрично забранени от закона.
 6. 29.04.2021 г.

  Едноличен собственик на капитала
  Управители
  Начин на представляване
  заеадно и поотедлно
 7. 1.02.2023 г.

  Изписване на чужд език
  Ambbulatoria za individualna praktika za specializirana medicinska pomosht po akusherstvo i ginekologia- Central 92-94 LTD.
  Адрес за кореспонденция с НАП
  област Благоевград, община Гърмен, с. Дебрен, ШЕСТА, №14
  Едноличен собственик на капитала
  Предмет на дейност
  Извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, диспансеризация, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации, определяне обема, вида домашни грижи и помощ за болни, предписване на лекарства, превързочни материали и медицински пособия, извършване на експертиза на временна нетрудоспособност, извършване на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство, наблюдение, контрол и полагане на грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години. Извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации, издаване на документи, свързани с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ.
  Управители
  Име на фирма
  Амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по акушерство и гинекология- ЦЕНТРАЛ-92-94
  Начин на представляване
  заедно и поотделно

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
207126832ЦЕНТРАЛ - 2022 ЕООД

с. Дебрен, Гърмен

юлкер ахмедов ходжов

Едноличен собственик на капитала

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.