Firms.bg
Търси

АТИК 13 ЕООДЕИК: 202564233, гр. Китен, Приморско

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.05.2013 г.Виж история
Фирма/Наименование
АТИК 13 ЕООД
Дата на регистрация
9.4.2013
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Бургас, община Приморско, гр. Китен, ул."Странджа", №16А
Предмет на дейност
сделки за покупко-продажба на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; хотелиерство извън жилищната сграда, която обитава, туристическа дейност в страната и в чужбина на български и чуждестранни физически и юридически лица, екскурзии, мероприятия и др. сделки, свързани с комплексното туристическо обслужване на български и чуждестранни физически и юридически лица, преводаческа дейност, строителна дейност, покупко-продажба и отдаване под наем на имоти и вещи, обмен на валута /след издаване на съответното разрешение/, посредничество, представителство и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, търговия на едро и дребно с промишлени и селскостопански стоки, ресторантьорство, оказионна, консигнационна и разносна търговия, външно-търговска дейност, както и всички дейности, незабранени от закона.
Управители/Съдружници
  • тодор в.
Едноличен собственик на капитала
тодор в.
Капитал размер
50 лв. (внесен капитал: 50 лв.)

Резюме

Фирма АТИК 13 ЕООД () с ЕИК/ПИК 202564233 е основана на 9.4.2013 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Бургас, община Приморско, гр. Китен, ул."Странджа", №16А, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева. АТИК 13 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 9.05.2013 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    АТИК 13
    Основана
    9.4.2013
    Управители
    тодор в.
    Предмет на дейност
    Сделки за покупко-продажба на стоки и други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; хотелиерство извън жилищната сграда, която обитава, туристическа дейност в страната и в чужбина на български и чуждестранни физически и юридически лица, екскурзии, мероприятия и др. сделки, свързани с комплексното туристическо обслужване на български и чуждестранни физически и юридически лица, преводаческа дейност, строителна дейност, покупко-продажба и отдаване под наем на имоти и вещи, обмен на валута /след издаване на съответното разрешение/, посредничество, представителство и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, търговия на едро и дребно с промишлени и селскостопански стоки, ресторантьорство, оказионна, консигнационна и разносна търговия, външно-търговска дейност, както и всички дейности, незабранени от закона.
    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Приморско, гр. Китен, ул."Странджа", №16А
    Капитал
    50
    Внесен капитал
    50

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
147072228В И Т 2006 ООД

гр. Китен, Приморско

тодор в.

Съдружници

Виж още
204044334КИТА - Д ЕООД

гр. Китен, Приморско

тодор в.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
812189762АТИК - ТОДОР ВЪЛЧЕВ ЕТ

гр. Китен, Приморско

тодор в.

Физическо лице - търговец

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.