Firms.bg
Търси

ГЛОРИ-01 ЕООДЕИК: 202505028, гр. Сливен, Сливен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
28.03.2013 г.Виж история
Фирма/Наименование
ГЛОРИ-01 ЕООД
Изписване на чужд език
GLORI-01
Дата на регистрация
28.2.2013
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, блок 17, вход А, апартамент 21
Предмет на дейност
покупка на всякакъв вид стоки и вещи с цел продажбата им в първоначален , преработен или обработен вид. внос , износ, реекспорт и бартерни сделки с всякакъв вид стоки и вещи. хотелиерски, туристически, рекламни, финансово-счетоводни и информационни услуги. оборудване и експлоатации на заведения за обществено хранене, хотели, кафе-сладкарници, магазини и други. продажба на алкохол и цигари. търговско представителство и агенство. производство и търговия с всякакъв вид селскостопанска и животинска продукция. комисионни, спедиционни, складови и лицензионни сделки. покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. производство и търговия с хранителни, промишлени стоки, перилни препарати, текстилни изделия, бутикови стоки и мебели. транспортни и таксиметрови услуги. оборудване и експлоатация на автосервизи и автомонтьорски услуги както и всички други услуги и сделки извършвани по търговски начин и не забранени от тз. дейността ще се извършва в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • иван к.
Едноличен собственик на капитала
иван к.
Капитал размер
2 лв. (внесен капитал: 2 лв.)

Резюме

Фирма ГЛОРИ-01 ЕООД (GLORI-01) с ЕИК/ПИК 202505028 е основана на 28.2.2013 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, блок 17, вход А, апартамент 21, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева. ГЛОРИ-01 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 28.03.2013 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, блок 17, вход А, апартамент 21
    Внесен капитал
    2
    Име на фирма
    ГЛОРИ-01
    Основана
    28.2.2013
    Капитал
    2
    Изписване на чужд език
    GLORI-01
    Предмет на дейност
    Покупка на всякакъв вид стоки и вещи с цел продажбата им в първоначален , преработен или обработен вид. Внос , износ, реекспорт и бартерни сделки с всякакъв вид стоки и вещи. Хотелиерски, туристически, рекламни, финансово-счетоводни и информационни услуги. Оборудване и експлоатации на заведения за обществено хранене, хотели, кафе-сладкарници, магазини и други. Продажба на алкохол и цигари. Търговско представителство и агенство. Производство и търговия с всякакъв вид селскостопанска и животинска продукция. Комисионни, спедиционни, складови и лицензионни сделки. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Производство и търговия с хранителни, промишлени стоки, перилни препарати, текстилни изделия, бутикови стоки и мебели. Транспортни и таксиметрови услуги. Оборудване и експлоатация на автосервизи и автомонтьорски услуги както и всички други услуги и сделки извършвани по търговски начин и не забранени от ТЗ. Дейността ще се извършва в страната и чужбина.
    Управители
    иван к.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200763777АНЕКСИ ООД

гр. Сливен, Сливен

иван к.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.