Firms.bg
Търси

ЮВИЙ - ИВАН ЙОРДАНОВ - ВАЛЕНТИНА СТАНКОВА ЕТЕИК: 202484630, гр. Перник, Перник

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
15.03.2013 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЮВИЙ - ИВАН ЙОРДАНОВ - ВАЛЕНТИНА СТАНКОВА ЕТ
Дата на регистрация
15.2.2013
Регистрация по ЗДДС

BG202484630 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Перник, община Перник, гр. Перник, ул.ПАНТЕЛЕЙ, №14, етаж 2, апартамент 5
Предмет на дейност
проектиране и строителство на промишлени и граждански обекти. ремонт на машини и съоръжения за минната промишленост. търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки. търговия с петролни продукти. пр0изв0дств0, изкупуване, преработка и пласмент на селскостопанска продукция. автосервизни услуги. търговия с минно оборудване и резервни части за него. външнотърговска дейност. покупка на стоки, материали, машини, съоръжения и всички други видове вещи, незабранени от закона с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. импорт, експорт, реекспорт, бартерни и консигнационни сделки с всякакви стоки, машини и съоръжения, незабранени от закона. маркетингова, мениджмътска и лизингова дейност. посредничество и търговско представителствс. вътрешни и международни превози на пътници и товари. производство на незабранени от закона стоки с цел продажба на вътрешния и външния пазар. комисионна, спедиционна и складсва дейност. рекламна и импресарска дейност. покупко-продажба на недвижими имоти. извършване на всички видове услуги и дейности, незабранени от закона.
Физическо лице - търговец
валентина станкова идакиева

Резюме

Фирма ЮВИЙ - ИВАН ЙОРДАНОВ - ВАЛЕНТИНА СТАНКОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 202484630 е основана на 15.2.2013 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Перник, община Перник, гр. Перник, ул.ПАНТЕЛЕЙ, №14, етаж 2, апартамент 5. ЮВИЙ - ИВАН ЙОРДАНОВ - ВАЛЕНТИНА СТАНКОВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG202484630 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 14.03.2013 г.

  Регистрация на фирмата
  ЮВИЙ - ИВАН ЙОРДАНОВ - ВАЛЕНТИНА СТАНКОВА
 2. 15.03.2013 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG202484630
 3. 15.03.2013 г.

  Фирма
  ЮВИЙ - ИВАН ЙОРДАНОВ - ВАЛЕНТИНА СТАНКОВА
  Основана
  15.2.2013
  Седалище и адрес на управление
  област Перник, община Перник, гр. Перник, ул.ПАНТЕЛЕЙ, №14, етаж 2, апартамент 5
  Предмет на дейност
  ПРОЕКТИРАНЕ И СТРОИТЕЛСТВО НА ПРОМИШЛЕНИ И ГРАЖДАНСКИ ОБЕКТИ. РЕМОНТ НА МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА МИННАТА ПРОМИШЛЕНОСТ. ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ПРОМИШЛЕНИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ. ТЪРГОВИЯ С ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ. ПР0ИЗВ0ДСТВ0, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ПЛАСМЕНТ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ. АВТОСЕРВИЗНИ УСЛУГИ. ТЪРГОВИЯ С МИННО ОБОРУДВАНЕ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА НЕГО. ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ. ПОКУПКА НА СТОКИ, МАТЕРИАЛИ, МАШИНИ, СЪОРЪЖЕНИЯ И ВСИЧКИ ДРУГИ ВИДОВЕ ВЕЩИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД. ИМПОРТ, ЕКСПОРТ, РЕЕКСПОРТ, БАРТЕРНИ И КОНСИГНАЦИОННИ СДЕЛКИ С ВСЯКАКВИ СТОКИ, МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. МАРКЕТИНГОВА, МЕНИДЖМЪТСКА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ. ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВС. ВЪТРЕШНИ И МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ. ПРОИЗВОДСТВО НА НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА НА ВЪТРЕШНИЯ И ВЪНШНИЯ ПАЗАР. КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА И СКЛАДСВА ДЕЙНОСТ. РЕКЛАМНА И ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ. ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ УСЛУГИ И ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
  Физическо лице - търговец
  валентина станкова идакиева

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.