Firms.bg
Търси

ЯНА ЕЛЧИНОВА ЕТЕИК: 201728055, гр. Разлог, Разлог

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
28.07.2014 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЯНА ЕЛЧИНОВА ЕТ
Дата на регистрация
3.9.2011
Регистрация по ЗДДС

BG201728055 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Разлог, гр. Разлог, ул. ГОЛАК, №7
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на хляб и хлебни изделия с цел да ги продаде в страната и чужбина, продажба на стоки от собствено производство в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, складови сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, счетоводни услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, оценителска дейност на недвижими имоти, машини и съоръжения, строителни и строително – ремонтни услуги, дърводобив, дървообработване и дървопреработване с цел продажба, дърводелски услуги, производство на мебели и др., както и всякакви други дейности и услуги свързани с дърводобив, дървообработване и дървопреработване, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, таксиметрови, автомонтьорски и шивашки услуги.
Физическо лице - търговец
яна е.

Резюме

Фирма ЯНА ЕЛЧИНОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 201728055 е основана на 3.9.2011 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Разлог, гр. Разлог, ул. ГОЛАК, №7. ЯНА ЕЛЧИНОВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG201728055 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 3.10.2011 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    3.9.2011
    Име на фирма
    ЯНА ЕЛЧИНОВА
    Седалище и адрес на управление
    област Благоевград, община Разлог, гр. Разлог, ул. ГОЛАК, №7
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на хляб и хлебни изделия с цел да ги продаде в страната и чужбина, продажба на стоки от собствено производство в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, складови сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, счетоводни услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, оценителска дейност на недвижими имоти, машини и съоръжения, строителни и строително – ремонтни услуги, дърводобив, дървообработване и дървопреработване с цел продажба, дърводелски услуги, производство на мебели и др., както и всякакви други дейности и услуги свързани с дърводобив, дървообработване и дървопреработване, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, таксиметрови, автомонтьорски и шивашки услуги.
    Физическо лице - търговец
    яна е.
  2. 27.07.2014 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG201728055
  3. 28.07.2014 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG201728055

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.