Firms.bg
Търси

ФИРДЕУС- МЕХМЕД МЕХМЕД ЕТЕИК: 201706786, с. Горно Краище, Белица

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
14.09.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ФИРДЕУС- МЕХМЕД МЕХМЕД ЕТ
Дата на регистрация
14.8.2011
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Белица, с. Горно Краище, Без улица, №0
Предмет на дейност
покупка, проектиране, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. търговско представителство и посредничество. лизинг. покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид. покупко – продажба на благородни метали. продажба на стоки от собствено производство. комисионни, спедиционни, складови, лизингови и превозни сделки-превоз на хора,стоки и товари в страната и чужбина, внос и износ. сделки с интелектуалната собственост. шивашки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги. възобновяеми енергийни източници- експлоатация и продажба на енергия. сервизни услуги по поддържане и ремонт на пътни превозни средства. откриване и експлоатация на автомивки, паркинги и мотели. услуги по дърводобив и дървопреработване. търговия на едро и дребно в страната и чужбина с промишлени стоки и стоки за бита, леки и товарни автомобили и авточасти, селскостопанска техника и инвентар, произведения на електрониката и електротехниката, текстил и текстилни изделия, облекла и обувки, кожи и кожени изделия, парфюмерия, козметика и аксесоари, цветя, билки , гъби и др. оказионни и комисионни услуги, бартерни сделки. вътрешен и международен транспорт.
Физическо лице - търговец
мехмед м.

Резюме

Фирма ФИРДЕУС- МЕХМЕД МЕХМЕД ЕТ () с ЕИК/ПИК 201706786 е основана на 14.8.2011 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Белица, с. Горно Краище, Без улица, №0. ФИРДЕУС- МЕХМЕД МЕХМЕД ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 14.09.2011 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    Покупка, проектиране, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Търговско представителство и посредничество. Лизинг. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид. Покупко – продажба на благородни метали. Продажба на стоки от собствено производство. Комисионни, спедиционни, складови, лизингови и превозни сделки-превоз на хора,стоки и товари в страната и чужбина, внос и износ. Сделки с интелектуалната собственост. Шивашки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги. Възобновяеми енергийни източници- експлоатация и продажба на енергия. Сервизни услуги по поддържане и ремонт на пътни превозни средства. Откриване и експлоатация на автомивки, паркинги и мотели. Услуги по дърводобив и дървопреработване. Търговия на едро и дребно в страната и чужбина с промишлени стоки и стоки за бита, леки и товарни автомобили и авточасти, селскостопанска техника и инвентар, произведения на електрониката и електротехниката, текстил и текстилни изделия, облекла и обувки, кожи и кожени изделия, парфюмерия, козметика и аксесоари, цветя, билки , гъби и др. Оказионни и комисионни услуги, бартерни сделки. Вътрешен и международен транспорт.
    Име на фирма
    ФИРДЕУС- МЕХМЕД МЕХМЕД
    Основана
    14.8.2011
    Физическо лице - търговец
    мехмед м.
    Седалище и адрес на управление
    област Благоевград, община Белица, с. Горно Краище, Без улица, №0

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.