Firms.bg
Търси

РАЯ-3-5 - ПЕТЯ КРЪСТЕВА ЕТЕИК: 201612422, гр. Плевен, Плевен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
24.06.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
РАЯ-3-5 - ПЕТЯ КРЪСТЕВА ЕТ
Изписване на чужд език
RAYA 3-5 - PETYA KRASTEVA
Дата на регистрация
24.5.2011
Регистрация по ЗДДС

BG201612422 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул. КРЕСНА, №12
Предмет на дейност
търговия с кафе, чай, безалкохолни напитки, алкохолни напитки, цигари, пиво, сандвичи, закуски от тестени произведения, сладолед, топли и студени мезета и салати в страната, производство на безалкохолни напитки сладолед, месни произведения като колбаси, наденици, млечни произведения, тестени произведения, сладкарски произведения и тяхната реализация в страната и чужбина, прои3водство на селско стопански произведения като зеленчуци, плодове, зърнени храни, бобови произведения, гъби, дини, пъпеши, а от животински произход- свине, овце, зайци, кози, телета, прасета, от птиците-кокошки, пилета, пуйки, гъски, патици, млечни произведения -кашкавал, сирене, масло, извара и тяхната реализация в страната и чужбина, търговска и посредническа дейност в търговията с промишлени стоки и в сферата на туризма а така също посредничество със селскостопански произведения в страната и чужбина, хотелиерство и ресторантьорство в страната, оказионна, само разрешената от закона търговия на промишлени стоки в страната. таксиметрови услуги за превоз на пътници и товари с леки и товарни автомобили в страната, строители услуги - за строеж на жилища и селскостопански сгради в страната на граждани, предприятия, организации и фирми, производство и търговия на стоки от леката промишленост в страната и чужбина.
Физическо лице - търговец
петя христова кръстева

Резюме

Фирма РАЯ-3-5 - ПЕТЯ КРЪСТЕВА ЕТ (RAYA 3-5 - PETYA KRASTEVA) с ЕИК/ПИК 201612422 е основана на 24.5.2011 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул. КРЕСНА, №12. РАЯ-3-5 - ПЕТЯ КРЪСТЕВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG201612422 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 23.06.2011 г.

  Регистрация на фирмата
  РАЯ-3-5 - ПЕТЯ КРЪСТЕВА
 2. 24.06.2011 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG201612422
 3. 24.06.2011 г.

  Фирма
  РАЯ-3-5 - ПЕТЯ КРЪСТЕВА
  Изписване на чужд език
  RAYA 3-5 - PETYA KRASTEVA
  Седалище и адрес на управление
  област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул. КРЕСНА, №12
  Физическо лице - търговец
  петя христова кръстева
  Основана
  24.5.2011
  Адрес за кореспонденция с НАП
  област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул. КРЕСНА, №12
  Предмет на дейност
  ТЪРГОВИЯ С КАФЕ, ЧАЙ, БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ЦИГАРИ, ПИВО, САНДВИЧИ, ЗАКУСКИ ОТ ТЕСТЕНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СЛАДОЛЕД, ТОПЛИ И СТУДЕНИ МЕЗЕТА И САЛАТИ В СТРАНАТА, ПРОИЗВОДСТВО НА БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ СЛАДОЛЕД, МЕСНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ КАТО КОЛБАСИ, НАДЕНИЦИ, МЛЕЧНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ТЕСТЕНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, СЛАДКАРСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ И ТЯХНАТА РЕАЛИЗАЦИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОИ3ВОДСТВО НА СЕЛСКО СТОПАНСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ КАТО ЗЕЛЕНЧУЦИ, ПЛОДОВЕ, ЗЪРНЕНИ ХРАНИ, БОБОВИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ГЪБИ, ДИНИ, ПЪПЕШИ, А ОТ ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД- СВИНЕ, ОВЦЕ, ЗАЙЦИ, КОЗИ, ТЕЛЕТА, ПРАСЕТА, ОТ ПТИЦИТЕ-КОКОШКИ, ПИЛЕТА, ПУЙКИ, ГЪСКИ, ПАТИЦИ, МЛЕЧНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ -КАШКАВАЛ, СИРЕНЕ, МАСЛО, ИЗВАРА И ТЯХНАТА РЕАЛИЗАЦИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТЪРГОВСКА И ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ В ТЪРГОВИЯТА С ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И В СФЕРАТА НА ТУРИЗМА А ТАКА СЪЩО ПОСРЕДНИЧЕСТВО СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО В СТРАНАТА, ОКАЗИОННА, САМО РАЗРЕШЕНАТА ОТ ЗАКОНА ТЪРГОВИЯ НА ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ В СТРАНАТА. ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ ЗА ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ С ЛЕКИ И ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ В СТРАНАТА, СТРОИТЕЛИ УСЛУГИ - ЗА СТРОЕЖ НА ЖИЛИЩА И СЕЛСКОСТОПАНСКИ СГРАДИ В СТРАНАТА НА ГРАЖДАНИ, ПРЕДПРИЯТИЯ, ОРГАНИЗАЦИИ И ФИРМИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА СТОКИ ОТ ЛЕКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.