Firms.bg
Търси

" НИКИ- ЗЛАТКА ЯЧКОВА" ЕТЕИК: 201604500, с. Баня, Разлог

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
31.01.2017 г.Виж история
Фирма/Наименование
" НИКИ- ЗЛАТКА ЯЧКОВА" ЕТ
Дата на регистрация
18.5.2011
Регистрация по ЗДДС

BG201604500 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Благоевград, община Разлог, с. Баня, Двадесет и осма, №6
Предмет на дейност
покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, ресторантьорски, шивашки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, кафе-аперитив. покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид. изкупуване и търговия на едро и дребно с хранителни, промишлени, текстилни стоки, дървен материал, билки, гъби. закупуване на племенни и продуктивни животни и тяхната продажба. търговия в страната и чужбина. транспорт, снабдяване със стоки, суровини, материали, извозване на готова продукция. производство и продажба на селскостопанска продукция. продажба на стоки от собствено производство. комисионни, спедиционни, складови, лизингови и превозни сделки-превоз на хора, стоки и товари в страната и чужбина, внос и износ. сделки с интелектуалната собственост. търговско представителство и посредничество. лизинг. вътрешен и международен транспорт. дървопреработване, дърводобив, преработка и търговски сделки с обли и фасонирани дървени материали. производство на материали и стоки от дървесни частици, паркет, дограма и други изделия и стоки с дървесна суровина. търговия с горива и нефтопродукти. внос на всякакви мпс и резервни части за тях и търговия с тях. сервизни услуги по поддържане и ремонт на пътни превозни средства. откриване и експлоатация на автомивки, паркинги и мотели.
Физическо лице - търговец
златка я.

Резюме

Фирма " НИКИ- ЗЛАТКА ЯЧКОВА" ЕТ () с ЕИК/ПИК 201604500 е основана на 18.5.2011 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Благоевград, община Разлог, с. Баня, Двадесет и осма, №6. " НИКИ- ЗЛАТКА ЯЧКОВА" ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG201604500 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 18.06.2011 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Благоевград, община Разлог, с. Баня, Двадесет и осма, №6
    Основана
    18.5.2011
    Име на фирма
    " НИКИ- ЗЛАТКА ЯЧКОВА"
    Предмет на дейност
    Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, ресторантьорски, шивашки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, кафе-аперитив. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид. Изкупуване и търговия на едро и дребно с хранителни, промишлени, текстилни стоки, дървен материал, билки, гъби. Закупуване на племенни и продуктивни животни и тяхната продажба. Търговия в страната и чужбина. Транспорт, снабдяване със стоки, суровини, материали, Извозване на готова продукция. Производство и продажба на селскостопанска продукция. Продажба на стоки от собствено производство. Комисионни, спедиционни, складови, лизингови и превозни сделки-превоз на хора, стоки и товари в страната и чужбина, внос и износ. Сделки с интелектуалната собственост. Търговско представителство и посредничество. Лизинг. Вътрешен и международен транспорт. Дървопреработване, дърводобив, преработка и търговски сделки с обли и фасонирани дървени материали. Производство на материали и стоки от дървесни частици, паркет, дограма и други изделия и стоки с дървесна суровина. Търговия с горива и нефтопродукти. Внос на всякакви МПС и резервни части за тях и търговия с тях. Сервизни услуги по поддържане и ремонт на пътни превозни средства. Откриване и експлоатация на автомивки, паркинги и мотели.
    Физическо лице - търговец
    златка я.
  2. 30.01.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG201604500
  3. 31.01.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG201604500

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.