Firms.bg
Търси

СТЕФАНИ-ТЕОДОРА ДИМИТРОВА ЕТЕИК: 201492332, гр. Плевен, Плевен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
27.11.2015 г.Виж история
Фирма/Наименование
СТЕФАНИ-ТЕОДОРА ДИМИТРОВА ЕТ
Дата на регистрация
18.2.2011
Регистрация по ЗДДС

BG201492332 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул.Гюмюрджина", №5
Предмет на дейност
търговска и външнотърговска дейност, търговия с петролни продукти и техни аналози, превоз на пътници и товари в страната и чужбина, внос. износ, продажба на нови и употребявани леки, лекотоварни и товарни автомобили в страната и чужбина, разкриване на автокъщи, туристическа, информационна и снабдителна дейност, търговия с резервни авто и части за селскостопанската промишленост, покупко-продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, търговско представителство /без процесуално/, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, производство на стоки с цел продажба, пласмент на облекла, комплексни авторемонтни, строително-монтажни и електрозаваръчни услуги, хотелиерство и ресторантьорство, експлоатация на забавни и електронни игри /без хазарт/, търговия с промишлени стоки, производство, реализация и изкупуване на селскостопанска продукция, търговия със стоки по бартерни сделки.
Физическо лице - търговец
теодора д.

Резюме

Фирма СТЕФАНИ-ТЕОДОРА ДИМИТРОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 201492332 е основана на 18.2.2011 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул.Гюмюрджина", №5. СТЕФАНИ-ТЕОДОРА ДИМИТРОВА ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG201492332 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 18.03.2011 г. - Регистрация на фирма

    Физическо лице - търговец
    теодора д.
    Име на фирма
    СТЕФАНИ-ТЕОДОРА ДИМИТРОВА
    Предмет на дейност
    Tърговска и външнотърговска дейност, търговия с петролни продукти и техни аналози, превоз на пътници и товари в страната и чужбина, внос. износ, продажба на нови и употребявани леки, лекотоварни и товарни автомобили в страната и чужбина, разкриване на автокъщи, туристическа, информационна и снабдителна дейност, търговия с резервни авто и части за селскостопанската промишленост, покупко-продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, търговско представителство /без процесуално/, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, производство на стоки с цел продажба, пласмент на облекла, комплексни авторемонтни, строително-монтажни и електрозаваръчни услуги, хотелиерство и ресторантьорство, експлоатация на забавни и електронни игри /без хазарт/, търговия с промишлени стоки, производство, реализация и изкупуване на селскостопанска продукция, търговия със стоки по бартерни сделки.
    Основана
    18.2.2011
    Седалище и адрес на управление
    област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул.Гюмюрджина", №5
  2. 26.11.2015 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG201492332
  3. 27.11.2015 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG201492332

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.