Firms.bg
Търси

КЛАРИСИЯ ЕООДЕИК: 201222461, с. Тополица, Айтос

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
6.08.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
КЛАРИСИЯ ЕООД
Изписване на чужд език
KLARISIA
Дата на регистрация
6.7.2010
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Бургас, община Айтос, с. Тополица,
Предмет на дейност
1.търговия на дребно с лекарствени продукти, които се отпускат без лекарско предписание, продукти и стоки със значение за здравето на човека, медицински изделия; 2.магазин за продажба на хранителни стоки и стоки за бита. 3.покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; 4.търговия на едро и дребно с петрол и петролни продукти; 5.внос и износ; 6.извършване на всички видове превози на хора и товари с лек и товарен автомобил; 7. производство, търговия, изкупуване - включително и износна търговия със всички видове селскостопанска продукция, оранжерийно производство; 8.производство и продажба на житни култури, производство и продажба на всякакъв вид зеленчуци; 9.извършване на комисионни, спедиционни, превозни и лизингови сделки; 10.сделки с интелектуалната собственост; 11.хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни или други услуги; 12.търговско представителство и посредничество; 13. покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; 14.международни превози; 15. животновъдство и търговия с животински продукти; 16. услуги със селскостопанска техника; 17. производство на всички видове амбалаж, пакетиране и опаковане на стоки; 18.дървообработване.
Управители/Съдружници
  • надка в.
Едноличен собственик на капитала
надка в.
Капитал размер
10 лв. (внесен капитал: 10 лв.)

Резюме

Фирма КЛАРИСИЯ ЕООД (KLARISIA) с ЕИК/ПИК 201222461 е основана на 6.7.2010 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Бургас, община Айтос, с. Тополица, , а началният внесен капитал е в размер на 10 лева. КЛАРИСИЯ ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 6.08.2010 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    1.Търговия на дребно с лекарствени продукти, които се отпускат без лекарско предписание, продукти и стоки със значение за здравето на човека, медицински изделия; 2.Магазин за продажба на хранителни стоки и стоки за бита. 3.Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; 4.Търговия на едро и дребно с петрол и петролни продукти; 5.Внос и износ; 6.Извършване на всички видове превози на хора и товари с лек и товарен автомобил; 7. Производство, търговия, изкупуване - включително и износна търговия със всички видове селскостопанска продукция, оранжерийно производство; 8.Производство и продажба на житни култури, производство и продажба на всякакъв вид зеленчуци; 9.Извършване на комисионни, спедиционни, превозни и лизингови сделки; 10.Сделки с интелектуалната собственост; 11.Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни или други услуги; 12.Търговско представителство и посредничество; 13. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; 14.Международни превози; 15. Животновъдство и търговия с животински продукти; 16. Услуги със селскостопанска техника; 17. Производство на всички видове амбалаж, пакетиране и опаковане на стоки; 18.Дървообработване.
    Капитал
    10
    Изписване на чужд език
    KLARISIA
    Управители
    надка в.
    Внесен капитал
    10
    Име на фирма
    КЛАРИСИЯ
    Основана
    6.7.2010
    Седалище и адрес на управление
    област Бургас, община Айтос, с. Тополица,
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.