Firms.bg
Търси

НИКОЛАЙ КОЛЕВ- 09 ЕТЕИК: 200557994, гр. Павел баня, Павел баня

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
23.07.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
НИКОЛАЙ КОЛЕВ- 09 ЕТ
Дата на регистрация
19.0.2009
Регистрация по ЗДДС

BG200557994 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Стара Загора, община Павел баня, гр. Павел баня, ул. Братан, №2
Предмет на дейност
откриване и експлоатация на кафе-аперитиви и други питейни заведения, ресторантьорство и обществено хранене; покупко - продажба на стоки или други вещи с цел да препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни сделки / след снабдяване със съответен лиценз /, включително международни превози / след снабдяване с лиценз /; счетоводни услуги, даначни консултации; складови и лицензионни сделки; стоков контрол / след снабдяване с лиценз /; сделки с интелектуална собственост; лизинг; хотелиерски извън случаите на чл. 2 т. 3 от тз, туристическо агентска и туристическо-операторска дейност/след лиценз/. обучение, квалификация и преквалификация на водачи за управление на мпс от всички категории, както и обучение на водачи на пътно-строителни машини и възстановяване на контролни точки./след снабдяване с лиценз/. покупка, проектиране, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; както и всички други търговски сделки, който не са забранени от закона и за които се изисква търговски начин на водене, а когато има изискване за съответно разрешение или лиценз, след снабден с такъв.
Физическо лице - търговец
николай к.

Резюме

Фирма НИКОЛАЙ КОЛЕВ- 09 ЕТ () с ЕИК/ПИК 200557994 е основана на 19.0.2009 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Стара Загора, община Павел баня, гр. Павел баня, ул. Братан, №2. НИКОЛАЙ КОЛЕВ- 09 ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG200557994 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 19.01.2009 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    19.0.2009
    Име на фирма
    НИКОЛАЙ КОЛЕВ- 09
    Седалище и адрес на управление
    област Стара Загора, община Павел баня, гр. Павел баня, ул. Братан, №2
    Предмет на дейност
    Откриване и експлоатация на кафе-аперитиви и други питейни заведения, ресторантьорство и обществено хранене; покупко - продажба на стоки или други вещи с цел да препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни сделки / след снабдяване със съответен лиценз /, включително международни превози / след снабдяване с лиценз /; счетоводни услуги, даначни консултации; складови и лицензионни сделки; стоков контрол / след снабдяване с лиценз /; сделки с интелектуална собственост; лизинг; хотелиерски извън случаите на чл. 2 т. 3 от ТЗ, туристическо агентска и туристическо-операторска дейност/след лиценз/. Обучение, квалификация и преквалификация на водачи за управление на МПС от всички категории, както и обучение на водачи на пътно-строителни машини и възстановяване на контролни точки./след снабдяване с лиценз/. Покупка, проектиране, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; както и всички други търговски сделки, който не са забранени от закона и за които се изисква търговски начин на водене, а когато има изискване за съответно разрешение или лиценз, след снабден с такъв.
    Физическо лице - търговец
    николай к.
  2. 22.07.2012 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG200557994
  3. 23.07.2012 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG200557994

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
123734374ЛИРА ООД

гр. Казанлък, Казанлък

николай к.

Съдружници, Съдружници

Виж още
202958014АВТОПОЛИГОН ЕООД

гр. Павел баня, Павел баня

николай к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
203327518ПЕЕЩИ СКАЛИ ЕООД

с. Скобелево, Павел баня

николай к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.