Firms.bg
Търси

ЕЛЕЯ - НАДКА ИВАНОВА ЕТЕИК: 200175400, с. Резбарци, Кърджали

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 28.07.2021 г.
Последна промяна
28.07.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕЛЕЯ - НАДКА ИВАНОВА ЕТ
Дата на регистрация
17.5.2008
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Кърджали, община Кърджали, с. Резбарци, УЛ. АНТОН ИВАНОВ, №4
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собственото производство в страната и чужбина; търговско представителство или посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страна и чужбина; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или др. услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажтба; строително-ремонтна дейност; лизинг, агентиране на кадри за работа с чужди компании и информационни консултации; външна и вътрешна търговска дейност; подръжка, сглобка и търговия с компютри и др. електронна техника; компютърна зала; организиране на забавни и развлекателни игри; превоз на пътници и товари; внос; износ; реекспорт;, както и всички други дейности в рамките на закона, в страната и чужбина, с български и чуждестранни физически и юридически лица.
Физическо лице - търговец
надка и.

Резюме

Фирма ЕЛЕЯ - НАДКА ИВАНОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 200175400 е основана на 17.5.2008 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Кърджали, община Кърджали, с. Резбарци, УЛ. АНТОН ИВАНОВ, №4. ЕЛЕЯ - НАДКА ИВАНОВА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 17.06.2008 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ЕЛЕЯ - НАДКА ИВАНОВА
    Основана
    17.5.2008
    Физическо лице - търговец
    надка и.
    Седалище и адрес на управление
    област Кърджали, община Кърджали, с. Резбарци, УЛ. АНТОН ИВАНОВ, №4
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собственото производство в страната и чужбина; търговско представителство или посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страна и чужбина; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или др. услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажтба; строително-ремонтна дейност; лизинг, агентиране на кадри за работа с чужди компании и информационни консултации; външна и вътрешна търговска дейност; подръжка, сглобка и търговия с компютри и др. електронна техника; компютърна зала; организиране на забавни и развлекателни игри; превоз на пътници и товари; внос; износ; реекспорт;, както и всички други дейности в рамките на закона, в страната и чужбина, с български и чуждестранни физически и юридически лица.
  2. 28.07.2021 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.