Firms.bg
Търси

ВАЛЕНТИНО АУТО ЕООДЕИК: 200163362, гр. Русе, Русе

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
9.02.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВАЛЕНТИНО АУТО ЕООД
Изписване на чужд език
"VALENTINO AUTO" LTD
Дата на регистрация
13.5.2008
Регистрация по ЗДДС

BG200163362 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Русе, община Русе, гр. Русе, ул. КРЪСТЕЦ, №12, вход 2, етаж 2, апартамент 3
Предмет на дейност
ттърговия на едро и дребно в страната и чужбина с всякакви стоки и вещи в първоначален, преработен или обработен вид, включително продажба на стоки от собствено производство и селскостопанска продукция от растителен и животински произход; разкриване и експлоатация на питейни заведения, заведения за обществено хранене, кафе-сладкарници; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; търговско представителство и посредничество; хотелиерство; рекламна дейност; фризьорски и козметични услуги, маникюр и педикюр; внос и търговия с автомобили и други моторни превозни средства /нови или втора употреба/, търговия с авточасти и аксесоари за моторни превозни средства, отдаване под наем на моторни превозни средства /рент-а-кар/, разкриване и експлоатация на автокъщи; автосервизна дейност и услуги; отдаване под наем на недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. ако някоя от изброените дейности е подчинена на разрешителен режим, същата ще бъде извършвана след снабдяване със съответния лиценз или разрешение.
Управители/Съдружници
  • валентин и.
Едноличен собственик на капитала
валентин и.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ВАЛЕНТИНО АУТО ЕООД ("VALENTINO AUTO" LTD) с ЕИК/ПИК 200163362 е основана на 13.5.2008 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Русе, община Русе, гр. Русе, ул. КРЪСТЕЦ, №12, вход 2, етаж 2, апартамент 3, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ВАЛЕНТИНО АУТО ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG200163362 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 13.06.2008 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    13.5.2008
    Седалище и адрес на управление
    област Русе, община Русе, гр. Русе, ул. КРЪСТЕЦ, №12, вход 2, етаж 2, апартамент 3
    Управители
    валентин и.
    Капитал
    5000
    Име на фирма
    ВАЛЕНТИН ИВАНОВ-07
    Едноличен собственик на капитала
    Изписване на чужд език
    VALENTIN IVANOV-07
    Предмет на дейност
    Търговия на едро и дребно в страната и чужбина със стоки и вещи в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство и селскостопанска продукция от растителен и животински произход; разкриване и експлоатация на питейни заведения, заведения за обществено хранене, кафе-сладкарници; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; търговско представителство и посредничество; хотелиерство; рекламна дейност; фризьорски и козметични услуги, маникюр и педикюр.
    Внесен капитал
    5000
  2. 30.09.2008 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG200163362
  3. 1.10.2008 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG200163362
  4. 9.02.2018 г.

    Предмет на дейност
    Ттърговия на едро и дребно в страната и чужбина с всякакви стоки и вещи в първоначален, преработен или обработен вид, включително продажба на стоки от собствено производство и селскостопанска продукция от растителен и животински произход; разкриване и експлоатация на питейни заведения, заведения за обществено хранене, кафе-сладкарници; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; търговско представителство и посредничество; хотелиерство; рекламна дейност; фризьорски и козметични услуги, маникюр и педикюр; внос и търговия с автомобили и други моторни превозни средства /нови или втора употреба/, търговия с авточасти и аксесоари за моторни превозни средства, отдаване под наем на моторни превозни средства /рент-а-кар/, разкриване и експлоатация на автокъщи; автосервизна дейност и услуги; отдаване под наем на недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. Ако някоя от изброените дейности е подчинена на разрешителен режим, същата ще бъде извършвана след снабдяване със съответния лиценз или разрешение.
    Име на фирма
    ВАЛЕНТИНО АУТО
    Изписване на чужд език
    "VALENTINO AUTO" LTD

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
117680267ОКАЗИОНЕ ООД

гр. Русе, Русе

валентин и.

Съдружници

Виж още
827229401ВАЛЕНТИН ИВАНОВ - 7 ЕТ

гр. Русе, Русе

валентин и.

Физическо лице - търговец

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.