Firms.bg
Търси

ТТ - ТИХОМИР ТОДОРОВ ЕТЕИК: 131486334, с. Трудовец, Ботевград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
21.02.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ТТ - ТИХОМИР ТОДОРОВ ЕТ
Дата на регистрация
2005
Регистрация по ЗДДС

BG131486334 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София, община Ботевград, с. Трудовец, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, №38
Предмет на дейност
производствена и търговска дейност на едро и дребно в страната и в чужбина, внос, износ, реекспорт, външноикономическа дейност, комисионерство, посредничество, предприемачество, представителство /без процесуално/, консигнация, производство и сервизиране на стоки за бита и промишлеността, търговия с хранителни и промишлени стоки, дървообработване и металообработване, транспортна и спедиторска дейност, таксиметрова дейност, автосервизна дейност, комплексен стопански туризъм, екскурзоводна дейност, строителство, отдаване под наем и покупко-продажба на движими и недвижими вещи, хранително- вкусова дейност, ресторантьорство, експлоатация на верига заведения за промишлени и битови стоки, фризьорство, козметика и търговия с парфюмерийни и козметични продукти, производство, изкупуване, търговия и преработка на промишлена и селскостопанска продукция, производство и търговия с фуражи и всякаква друга стопанска и търговска дейност, незабранена със закон.
Физическо лице - търговец
тихомир цветков тодоров

Резюме

Фирма ТТ - ТИХОМИР ТОДОРОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 131486334 е основана на 2005 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област София, община Ботевград, с. Трудовец, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, №38. ТТ - ТИХОМИР ТОДОРОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG131486334 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 22.10.2008 г.

  Регистрация на фирмата
  ТТ - ТИХОМИР ТОДОРОВ
 2. 23.10.2008 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG131486334
 3. 21.02.2011 г.

  Основана
  2005
  Седалище и адрес на управление
  област София, община Ботевград, с. Трудовец, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, №38
  Предмет на дейност
  ПРОИЗВОДСТВЕНА И ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ НА ЕДРО И ДРЕБНО В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, КОМИСИОНЕРСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО /БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/, КОНСИГНАЦИЯ, ПРОИЗВОДСТВО И СЕРВИЗИРАНЕ НА СТОКИ ЗА БИТА И ПРОМИШЛЕНОСТТА, ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, ДЪРВООБРАБОТВАНЕ И МЕТАЛООБРАБОТВАНЕ, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ, ТАКСИМЕТРОВА ДЕЙНОСТ, АВТОСЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ, КОМПЛЕКСЕН СТОПАНСКИ ТУРИЗЪМ, ЕКСКУРЗОВОДНА ДЕЙНОСТ, СТРОИТЕЛСТВО, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ И ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА ДВИЖИМИ И НЕДВИЖИМИ ВЕЩИ, ХРАНИТЕЛНО- ВКУСОВА ДЕЙНОСТ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ВЕРИГА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ПРОМИШЛЕНИ И БИТОВИ СТОКИ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА И ТЪРГОВИЯ С ПАРФЮМЕРИЙНИ И КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ТЪРГОВИЯ И ПРЕРАБОТКА НА ПРОМИШЛЕНА И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ФУРАЖИ И ВСЯКАКВА ДРУГА СТОПАНСКА И ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
  Физическо лице - търговец
  тихомир цветков тодоров
  Фирма
  ТТ - ТИХОМИР ТОДОРОВ

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.