Firms.bg
Търси

КОМИТОВ И СИН - ДИМИТЪР КОМИТОВ ЕТЕИК: 128545744, гр. Ямбол, Ямбол

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
18.01.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
КОМИТОВ И СИН - ДИМИТЪР КОМИТОВ ЕТ
Дата на регистрация
2002
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, КАБИЛЕ, №38, вход Г, етаж 5, апартамент 14
Предмет на дейност
производство на стоки от леката и хранително вкусовата промишленост; покупко-продажба на стоки и други вещи в първоначално, обработено и преработено състояние; извършване на авторемонтни услуги ; монтаж и ремонт на автомобилни газови уредби; извършване на годишни технически прегледи; търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица; посредническа дейност по информиране и наемане на работа в страната и чужбина; превозна ,спедиционна, рекламна, консултантска и посредническа дейност; комисионерство; изграждане и експлоатация на спортни и развлекателни комплекси; търговия-вътрешна и външна; внос и износ по предмета на дейност. търговска дейност, за която се изисква специални разрешения, лицензии и др.т. ще се извършва след получаването им от компетентните органи.
Физическо лице - търговец
димитър к.

Резюме

Фирма КОМИТОВ И СИН - ДИМИТЪР КОМИТОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 128545744 е основана на 2002 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, КАБИЛЕ, №38, вход Г, етаж 5, апартамент 14. КОМИТОВ И СИН - ДИМИТЪР КОМИТОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 18.01.2011 г. - Регистрация на фирма

    Предмет на дейност
    производство на стоки от леката и хранително вкусовата промишленост; покупко-продажба на стоки и други вещи в първоначално, обработено и преработено състояние; извършване на авторемонтни услуги ; монтаж и ремонт на автомобилни газови уредби; извършване на годишни технически прегледи; търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица; посредническа дейност по информиране и наемане на работа в страната и чужбина; превозна ,спедиционна, рекламна, консултантска и посредническа дейност; комисионерство; изграждане и експлоатация на спортни и развлекателни комплекси; търговия-вътрешна и външна; внос и износ по предмета на дейност. Търговска дейност, за която се изисква специални разрешения, лицензии и др.т. ще се извършва след получаването им от компетентните органи.
    Име на фирма
    КОМИТОВ И СИН - ДИМИТЪР КОМИТОВ
    Основана
    2002
    Седалище и адрес на управление
    област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, КАБИЛЕ, №38, вход Г, етаж 5, апартамент 14
    Физическо лице - търговец
    димитър к.
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, КАБИЛЕ, №38, вход Г, етаж 5, апартамент 14

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: март 2024 г.